Gå til innhold
Teambuilding!

Bodø Actionhall har etter hvert fått god erfaring med å organisere forskjellige former for teambuilding, firmafester, utdrikningslag osv.
Vi kan sy sammen et opplegg til dere med kombinasjon av aktivitene under, Lasertag, VR, osv og oppholdsom på forespørsel. Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet vårt her, dersom pakkene vi har som standard ikke passer for dere.

Escaperoom - den ultimate Teambuilderen
Våre tre escaperooms er perfekte for teambuilding. Her får lagene et oppdrag som må lykkes ved hjelp av samarbeid og hjernetrim. Her får man utfordret både kommunikasjon, samarbeid og kløkt.
To av rommene har plass til maks 6 personer, og det siste maks 5, så opp til 17 personer totalt kan være i aktivitet samtidig. Man har en time på å løse oppdraget.
Les mer om Escaperoom generelt, og om våre tre rom her:


Operation Blackout! - "Mini-escaperoom" for større grupper.
Et slags Escaperoom i en koffert for større grupper: Bodøs svar på The Joker, Jåsspeisen, har satt opp en signalspammer som stopper alt av mobil- og wifi-signaler i Bodø. Teamet deres har fått tilgang på en koffert som inneholder kontrollenheten som stopper spammeren, men dere må løse en rekke oppgaver for å aktivere denne! Klarer dere å stoppe Jåsspeisen og gi Bodøs befolkning tilbake tilgangen på internett, snapchat og instagram?  
Vi har 4 kofferter, så om dere er en større gruppe kan dere konkurere mot hverandre om å være raskest. Anbefaler maks 8 stk per koffert.
Denne aktiviteten er portabel, og kan derfor leies også til deres lokaler f.eks ved konferanse, firmafester osv.
Ta kontakt via kontaktskjemaet vårt for å forespørre pris for deres arrangement.
Ball-I-Renne-Leken
Hektsk, morsomt og komplisert enkelt.
Deltakerene deles i opp til 3 lag, som konkurrerer i å transportere ping-pong-baller på tvers av rommet ved hjelp av klyper, takrenner og samarbeid. Vi garanterer morsomme øyeblikk, smått frustrasjon og samarbeidsvilje.

Hviske-leken V2.0
En deltaker har et bilde av en duplofigur. Denne må han forklare til nestemann, som må forklare det til nestemann, som må finne delene som skal gis til sistemann som skal bygge figuren så rett som mulig. Opp til 3 lag kan konkurrere samtidig. Den mest like figuren vinner. Trener lagets kommunikasjon, tålmodighet og problemløsningsevner.

Booking og pakker
Vi har laget noen pakker som kan bookes direkte med faste stk-priser per person. Disse kan bookes i systemet under.
Pakke med 2 runder Lasertag og oppholdsrom: kr 200 per person. (ekstra runde kr 50,- per person i tillegg)
Pakke med 2 runder Lasertag, Operation Blackout og oppholdsrom: kr 300 per person.
Om ingen av disse pakkene passer helt for dere, ta kontakt via kontaktskjemaet med deres ønske, så kan vi sy sammen en pakke som passer for dere.

Pakkene som kan bookes i systemet under inkluderer oppholdsrom til pauser etc, og det er derfor minimumsantall på deltakere. På hverdager er minimumsantallet 6stk, og i helgene (fredag, lørdag og søndag) er det minimum 10 stk. Dere kan selvsagt være færre enn minimumsantallet hos oss, men det må betales for minst så mange som kreves for dagen dere har booket.

Tilbake til innholdet