Teambuilding - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Go to content
Teambuilding!

Bodø Actionhall har etter hvert fått god erfaring med å organisere forskjellige former for teambuilding, firmafester, utdrikningslag osv.
Vi kan sy sammen et opplegg til dere med kombinasjon av aktivitene under, Lasertag, VR, osv og oppholdsom på forespørsel. Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet vårt her.

NYHET! Operation Blackout!
Et slags Escaperoom i en koffert for større grupper: Bodøs svar på The Joker, Jåsspeisen, har satt opp en signalspammer som stopper alt av mobil- og wifi-signaler i Bodø. Teamet deres har fått tilgang på en koffert som inneholder kontrollenheten som stopper spammeren, men dere må løse en rekke oppgaver for å aktivere denne! Klarer dere å stoppe Jåsspeisen og gi Bodøs befolkning tilbake tilgangen på internett, snapchat og instagram?  
Vi har 4 kofferter, så om dere er en større gruppe kan dere konkurere mot hverandre om å være raskest. Anbefaler maks 8 stk per koffert.
Denne aktiviteten er portabel, og kan derfor leies også til deres lokaler f.eks ved konferanse, firmafester osv.


Baksetesjåfør.
Deltakerene deles i lag, der en er Sjåfør og skal styre en fjernstyrt bil, men får ikke se bilen. Derimot skal Baksetesjåføren se fra et kamera montert på bilen og dirigere hvor den skal kjøre for å finne et bilde i en labyrint, som forklarer hva resten av laget skal bygge. Etter det må bilen kjøres tilbake til start for at laget skal vinne. Et veldig morsomt spill som krever kommunikasjon og samarbeid for å vinne. Se video nederst.

Blindeleding.
Deltakerene deles i lag på 3 stk (kan justeres om det ikke går opp ift antall deltakere). De har så tre forskjellige roller: Den Blinde skal lete etter kjegler som hver er verdt poeng i en labyrint. Disse skal hun/han levere én og én til Mottakeren som står ved inngangen til labyrinten med en sekk. Den blinde ledes av Blindelederen som kun kan lede den blinde ved hjelp av stemmen, og har ikke lov til å være fysisk borti den Blinde.
2 eller 3 lag konkurrerer samtidig i runder på 4 minutter, så rullerer man rollene slik at alle får prøvd seg som både Blind, Leder og Mottaker.

Virtual Reality Cherades
Vi har 3 Virtual Reality-Båser hos oss, og disse har hver sin skjerm hvor man kan se hva den som spiller ser. I VR Cherades skal den som har på seg brillene forsøke å tegne ord hun/han får fra oppgavekort i 3 Dimensjoner i en virtuel verden, og resten av laget skal da gjette hva vedkommende tegner fra hva de ser på skjermen. Hver runde varer i 4 minutter og laget med flest riktige vinner.
Det kan være 3 lag samtidig, og størrelse på gruppene kan være alt fra 2 til 5, men vi tror 3 eller 4 på hvert lag er optimalt.

Beat Sabre Party
Beat Saber er et VR-spill som Rockstar med lasersverd, og er utrolig artig. En spiller av gangen, og resten ser på og heier. Beste score vinner. Vi setter opp høytaler og discolys for god stemning.
Klikk her for å se eksempel på Beat Saber.

Sumobryting
Vi har 2 sumodrakter i voksen-størrelse og ei kampmatte på 4x4 meter. Denne setter vi opp som en arena hvor man går en mot en i 3 runder, og den med flest seiere vinner runden for laget sitt. Her kan man også "fribryte" om man ønsker det istedet for konkurranse.

Bueskyting
Vi har pil og bue med butte piler som man skyter på mål for å sanke poeng. Her lager vi utfordringen ut fra størrelse på gruppen.
Bodøsjøveien 50
8013 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Back to content