Teambuilding - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Teambuilding!

Bodø Actionhall har etter hvert fått god erfaring med å organisere forskjellige former for teambuilding, firmafester, utdrikningslag osv.
Vi kan sy sammen et opplegg til dere med kombinasjon av aktivitene under, Lasertag, VR, osv og oppholdsom på forespørsel. Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet vårt her.

NYHET! Operation Blackout!
Et slags Escaperoom i en koffert for større grupper: Bodøs svar på The Joker, Jåsspeisen, har satt opp en signalspammer som stopper alt av mobil- og wifi-signaler i Bodø. Teamet deres har fått tilgang på en koffert som inneholder kontrollenheten som stopper spammeren, men dere må løse en rekke oppgaver for å aktivere denne! Klarer dere å stoppe Jåsspeisen og gi Bodøs befolkning tilbake tilgangen på internett, snapchat og instagram?  
Vi har 4 kofferter, så om dere er en større gruppe kan dere konkurere mot hverandre om å være raskest. Anbefaler maks 8 stk per koffert.
Denne aktiviteten er portabel, og kan derfor leies også til deres lokaler f.eks ved konferanse, firmafester osv.


Baksetesjåfør.
Deltakerene deles i lag, der en er Sjåfør og skal styre en fjernstyrt bil, men får ikke se bilen. Derimot skal Baksetesjåføren se fra et kamera montert på bilen og dirigere hvor den skal kjøre for å finne et bilde i en labyrint, som forklarer hva resten av laget skal bygge. Etter det må bilen kjøres tilbake til start for at laget skal vinne. Et veldig morsomt spill som krever kommunikasjon og samarbeid for å vinne. Se video nederst.

Ball-I-Renne-Leken
Hektsk, morsomt og komplisert enkelt.
Deltakerene deles i opp til 3 lag, som konkurrerer i å transportere ping-pong-baller på tvers av rommet ved hjelp av klyper, takrenner og samarbeid. Vi garanterer morsomme øyeblikk, smått frustrasjon og samarbeidsvilje.

Hviske-leken V2.0
En deltaker har et bilde av en duplofigur. Denne må han forklare til nestemann, som må forklare det til nestemann, som må finne delene som skal gis til sistemann som skal bygge figuren så rett som mulig. Opp til 3 lag kan konkurrere samtidig. Den mest like figuren vinner. Trener lagets kommunikasjon, tålmodighet og problemløsningsevner.Vi har laget noen pakker som kan bookes direkte med faste stk-priser per person. Disse kan bookes i systemet under.
Pakke med 2 runder Lasertag og oppholdsrom: kr 200 per person. (ekstra runde kr 50,- per person i tillegg)
Pakke med 2 runder Lasertag, Operation Blackout og oppholdsrom: kr 300 per person.
 
Om ingen av disse pakkene passer helt for dere, ta kontakt via kontaktskjemaet med deres ønske, så kan vi sy sammen en pakke som passer for dere.

Pakkene som kan bookes i systemet under inkluderer oppholdsrom til pauser etc, og det er derfor minimumsantall på deltakere. På hverdager er minimumsantallet 6stk, og i helgene (fredag, lørdag og søndag) er det minimum 10 stk. Dere kan selvsagt være færre enn minimumsantallet hos oss, men det må betales for minst så mange som kreves for dagen dere har booket.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet