Teambuilding - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Gå til innhold
Teambuilding!

Bodø Actionhall har etter hvert fått god erfaring med å organisere forskjellige former for teambuilding, firmafester, utdrikningslag osv.
Vi kan sy sammen et opplegg til dere med kombinasjon av aktivitene under, Lasertag, VR, osv og oppholdsom på forespørsel. Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet vårt her.

NYHET! Operation Blackout!
Et slags Escaperoom i en koffert for større grupper: Bodøs svar på The Joker, Jåsspeisen, har satt opp en signalspammer som stopper alt av mobil- og wifi-signaler i Bodø. Teamet deres har fått tilgang på en koffert som inneholder kontrollenheten som stopper spammeren, men dere må løse en rekke oppgaver for å aktivere denne! Klarer dere å stoppe Jåsspeisen og gi Bodøs befolkning tilbake tilgangen på internett, snapchat og instagram?  
Vi har 4 kofferter, så om dere er en større gruppe kan dere konkurere mot hverandre om å være raskest. Anbefaler maks 8 stk per koffert.
Denne aktiviteten er portabel, og kan derfor leies også til deres lokaler f.eks ved konferanse, firmafester osv.


Baksetesjåfør.
Deltakerene deles i lag, der en er Sjåfør og skal styre en fjernstyrt bil, men får ikke se bilen. Derimot skal Baksetesjåføren se fra et kamera montert på bilen og dirigere hvor den skal kjøre for å finne et bilde i en labyrint, som forklarer hva resten av laget skal bygge. Etter det må bilen kjøres tilbake til start for at laget skal vinne. Et veldig morsomt spill som krever kommunikasjon og samarbeid for å vinne. Se video nederst.

Virtual Reality Cherades
KOMMER! Tegneleken i Virtual Reality. En tegner, resten av laget skal gjette ordene.

Beat Sabre Party
Beat Saber er et VR-spill som Rockstar med lasersverd, og er utrolig artig. En spiller av gangen, og resten ser på og heier. Beste score vinner. Vi setter opp høytaler og discolys for god stemning.
Klikk her for å se eksempel på Beat Saber.

Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet