Gå til innhold
Bursdagsfeiring i ActionHallen
En bursdagsfeiring hos Bodø ActionHall er skøy, morsom og full av Action!
(Også for voksne - se lenger ned på siden!)

Nyhet! Det er nå mulig å booke med Karaokesystem på rommet til kr 400,- for hele bursdagsfeiringen.

Av erfaring ser vi at bursdagsfeiring med lasertag for barn fungerer best for barn fra 8 år og opp.
Ved booking på hverdager har vi et minimumsantall ved booking med oppholdsrom på 6 personer. I helgene er minimumsantall 10 personer på lasertag-bursdag med oppholdsrom.  
Det er mulig å booke med mindre grupper, men det må minimum betales for minimumsantallet for dagen du har booket.
Det er selvsagt mulig for mindre grupper å bestille kun spilling og evt spise på et av Bodø Sentrums mange pizza- eller burger-restauranter. Ta i så fall kontakt via kontaktskjemaet vårt for å booke.

Ved booking av våre vanlige bursdagspakker med f.eks lasertag har man 2 timer bursdagsfeiring på bursdagsrommet, men de som arrangerer har rommet tilgjengelig 30 minutter før og 30 minutter etter selve feiringen for klargjøring og opprydding. Dvs, at om du booker kl 18:00 - 20:00, kan dere komme kl 17:30 for å gjøre klart rommet, og gjestene kan komme kl 18:00.
Bursdagsrom 1 har plass til opp til 30 personer, mens rom 2 har plass til 20. På lasertag er det plass til maks 20 stk samtidig, så om man er flere må man deles i 2 puljer som spiller annenhver runde. Det er veldig viktig at dere oppgir i bookingen om dere blir fler enn 20 så vi holder av nok tid til dere.
Når du booker bursdagsfeiring med oppholdsrom, må det betales et depositum på kr 500,- som trekkes fra totalbeløpet når dere betaler for bursdagen.


Snarveier til info:
Priser:

Laserpakke nr 1: 2 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå). Bursdagsbarnet får en liten gave fra oss.
Kr 200,- per deltaker. Ekstra runde kr 50,-
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking  Fredager, Lørdager og Søndager: 10 stk

Laserpakke nr 2: 2 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 1,5 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå). Bursdagsbarnet får en liten gave fra oss.
Kr 200,- per deltaker. Ekstra runde kr 50,-
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking  Fredager, Lørdager og Søndager: 10 stk

Laserpakke nr 3: 3 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå). Bursdagsbarnet får en liten gave fra oss.
Kr 250,- per deltaker.
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking Søndager: 10 stk
På lørdager er det ikke mulig å forhåndsbooke 3 runder, men det kan forespørres på dagen om det er tid.
Er dere flere enn 20stk som skal spille Lasertag, ta kontakt med oss, da dere i så fall må ha mer tid totalt, siden vi må dele dere i 2 puljer som spiller annenhver tur, som da vil resultere i totalt 6 runder.

Kombipakke 1: 1 runde lasertag, samt Interaktiv Minigolfbane tilgjengelig hele bursdagen og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå). Bursdagsbarnet får en liten gave fra oss.
Kr 200,- per deltaker.
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking  Fredager, Lørdager og Søndager: 10 stk

Kombipakke 2: 2 runder lasertag, samt Interaktiv Minigolfbane tilgjengelig hele bursdagen og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå). Bursdagsbarnet får en liten gave fra oss.
Kr 275,- per deltaker.
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking  Fredager, Lørdager og Søndager: 10 stk

Kombipakke 3: 1 runde lasertag, samt VR-spill (se lenger ned) tilgjengelig hele bursdagen og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå). Bursdagsbarnet får en liten gave fra oss.
Kr 200,- per deltaker. 10 års aldersgrense.
OBS! Alle deltakere må ha med mobiltelefon for å delta på VR Acron.
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking  Fredager, Lørdager og Søndager: 10 stk

Kombipakke 4: 2 runder lasertag, samt VR-spill (se lenger ned) tilgjengelig hele bursdagen og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå). Bursdagsbarnet får en liten gave fra oss.
Kr 275,- per deltaker. 10 års aldersgrense.
OBS! Alle deltakere må ha med mobiltelefon for å delta på VR Acron.
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking  Fredager, Lørdager og Søndager: 10 stk

På vårt online bookingsystem kan du se ledige datoer og booke direkte:
Det betales et depositum på kr 500,-ved booking med oppholdsrom, som trekkes fra i kassen ved betaling etter bursdagen.
Praktisk info:
Vi har 2 bursdagsrom hos oss, og derfor også ofte 2 bursdager som går parallellt. Vi booker alltid slik at det er 30 minutter forskyvning på disse, slik at gjennomføringen skal gå best mulig. Ved booking med bursdagsrom kan dere komme 30 minutter før booket tid for å gjøre klart rommet om ønskelig, samt at dere har 30 minutter etter for rydding etc. Dvs, har du booket kl 18:00, kan dere komme kl 17:30 for å gjøre klart, og så kommer gjestene kl 18.

Spesielt for Lasertag-bursdag:
For å få til en best mulig gjennomføring for alle, ønsker vi at man starter med sin første runde i starten av feiringen, ca 5-10 minutter etter starten av bursdagen. Så kan man servere mat/kaker etter det. På den måten unngår vi at det blir kø og ventetid, og i verste fall forsinkelser. Mens barna er inne og spiller Lasertag, er det god anledning for de voksne å slappe av med en kopp kaffe og se på at barna spiller på overvåkningskameraene vi har i laserhallen.

Så en typisk tidsplan for en Laserbursdag vil være:

Runde nr 1 ca 5-10 minutter etter start på bursdagen.
Servere mat/drikke
Runde nr 2 ca 1 time etter bursdagens start.
Kake / godteri.
Dere vil få nærmere beskjed om mer eksakte tider når dere ankommer.
I noen få tilfeller vil vi måtte avvike litt fra normal-tider, men dere vil i så fall få beskjed og vi vil hjelpe til med å omorganisere om behov.

Det kan være en tanke å ha en liten lek i bakhånd til mellom rundene. Vi ser at noen grupper av barn er veldig raskt ferdig med å spise og blir kanskje rastløse mellom Lasertag-rundene.
Da er det mulig å enten kjøpe poletter til spillemaskinene i arkaden, Leie Lasertass-skyting (se under), eller finne på en lek, som f.eks stolleken, flasketuten peker på osv inne på rommet.

VR-muligheter på bursdagsrommet:
VR Acron Alle mot 1:
Knallskøy VR-spill, der en spiller har på seg VR-briller og spiller mot opp til 8 av de andre på hver sin mobiltelefon. Dette passer alle fra 10 år og opp.
Spileren i VR-brillene er et tre, som har 3 gyldne nøtter, som Ekornene (mobilspillerne) skal prøve å stjele.
Treet kan plukke opp ekornene og kaste dem vekk, og kaste slim og steiner på dem, mens ekornene kan velge mellom forskjellige ekorntyper som kan grave, løpe, bygge trapper etc.
Dette krever at deltakerene har med seg sine egne mobiltelefoner, mens appen er gratis å laste ned og spille på.  Man rullerer på hvem som er i VR, f.eks en kamp hver, som varer i ca 4-5 minutter.
Vi setter alt opp og viser hvordan alt fungerer, men de voksne i bursdagen har ansvaret for å ta av og på VR-utstyret underveis mens man bytter spillere.
10 års aldersgrense.
Pass på å gi beskjed til gjestene om at de må ha med seg egen mobiltelefon, samt at de burde ha lastet ned spillet "Acron: Attack of the squirrels" i forveien.

Beat Sabre
En spiller om gangen, skal slå bokser i takt til musikken. Musikken blastes på anlegget i rommet, så det blir god partystemning! Spillet vises på prosjektor samtidig.

Keep Talking and Nobody Explodes - for de litt eldre (14 år og opp)
En spiller har på seg VR-briller og ser ei modulær bombe foran seg, og må forklare denne til resten av teamet, som har en manual som hjelper dem til å løse de forskjellige modulene. Fort dere og løs hele før bomben eksploderer! Her anbefaler vi maks 6 til sammen for at alle skal kunne inkluderes, så om man er flere kan man bytte lagvis hver sin runde. Ett oppdrag varer normalt ca 5 minutter, så man får rullert en god del ganger i tiden man har.

Interaktiv Minigolfbane
Vår nye interaktive minigolfbane er knallskøy og variert. Vi anbefaler at maks 6 spiller om gangen, så gjestene deres kan rullere på tid, ut fra hvor mange dere er totalt.
Spillerne velger selv hvilke baner de vil spille på en touch-skjerm, og så bygger selve banen seg fysisk om. Man holder styr på antall slag på touch-skjermen.

Hva er inne på rommene?
Begge rommene våre har hvert sitt lite kjøleskap, discolys og bluetooth-høytaler med knallgod lyd, i tillegg til bord og stoler, samt knagger til å henge fra seg jakker på.
Vi har også prosjektør på rommet hvor vi kan vise live fra 5 kamera inne i Lasertag-arenaen om ønskelig.
Fat, kopper etc
Vi har ikke mulighet til å ha fat, kopper etc, da vi ikke har et godkjent storkjøkken til oppvask etc. Derfor må dere ta med dere engangsfat og -kopper om dere skal servere mat og drikke.
Kjøkkenkrok
Vi har et felles kjøkken for begge bursdagsrommene. På dette er det to stekovner med varmluft, slik at man kan steke pizza eller annet som kan stekes i en stekovn. Det er dessverre ikke koketopp eller andre muligheter for koking av pølser e.l.
Vi har pizzafat til å servere pizzaen på.
Kapasitet
På bursdagsrommene er det plass til 30 eller 20 personer. I Lasertaghallen er det plass til maks 20 samtidig siden vi har 20 vester, så om dere er flere enn det må vi dele dere i 2 puljer som spiller om hverandre. Alle får likevel spilt sine 2 eller 3 runder, det må bare gjennomføres i flere omganger.
SLUSH
Vi selger det vi selv mener er Bodøs beste slush, som er laget av ekte bær/råvarer, uten kunstige fargestoffer. Vi har 3 smaker; Cola, Grønt Eple og Blåbær.
Til barnebursdager hos oss gir vi rabatt på slush ved kjøp til alle i bursdagen. Normalpris er kr 30/stk, men ved barnebursdag får dere slush til kr 20,- per stk om det kjøpes til alle i bursdagen.
Minimumsbooking
Pga kostnader til drift og vedlikehold av bursdagsrommetne er vi nødt til å ha et minimumsantall ved booking med rom. Det er selvfølgelig mulig å booke for mindre grupper enn minimumsantallet, men det må likevel betales for minimumsantallet, som på hverdager er 6 stk, mens det på fredag, lørdag og søndag er minimum 10 personer.
Minispill - Lasertass-skyting
Vi har laget et lite mini-spill som kan leies inn på bursdagsrommet for kr 200,- som barna kan underholde seg med mellom Lasertag-rundene. Spillet består i et mål med 6 Lasertasser og 2 nerf-pistoler. 3 av lasertassene er på grønn side, og 3 på oransje side. Formålet er at man for eksempel deler gruppen i 2 lag som konkurrerer om hvilket lag som først klarer å skyte ned sine lasertasser. Hver spiller får ett skudd før det er neste spiller sin tur. Slik fortsetter man til alle 3 lasertassene på sin side er skutt ned. Dette spillet styrer dere selv, og det krever at en voksen holder oppsyn og passer på utstyret.
Karaokesystem
Det er mulig å booke med karaokesystem på bursdagsrommet til kr 400,-. Systemet har tilgang på tusenvis av sanger både på norsk og engelsk, har to mikrofoner og teksten vises på prosjektor på rommet.
Poletter
Det er mulig å kjøpe poletter til kr 10,- per stk (minimumskjøp 10 stk) som fungerer på alle spillemaskinene våre. Dette gir halv pris i forhold til å legge på mynt.
UV-Sminke
Vi selger UV-sminke i mange forskjellige farger. Disse lyser opp av UV-lyset i Laserhallen, korridorene og på begge bursdagsrommene og ser veldig stilig ut. Disse koster fra kr 50,- per stift/pakke. Vi har også en multipack med 6 farger, pensel, lita UV-lykt og svamp til kr 250,-
Voksenbursdag og Alkohol
Vi har nå fått tildelt skjenkebevilling for øl og vin, så medbrakt alkohol er IKKE tillatt hos oss.
Det er derimot mulig å bestille fra baren underveis, som blir servert på oppholdsrommet deres. Det må da holdes inne på oppholdsrommet til enhver tid.
Velg "Voksenbursdag" som valg i bookingsystemet, og huk av om dere ønsker å kunne bestille fra baren eller ikke. Obs! Absolutt alle deltakere må være fyllt 18 år for at dette skal være tillatt.

Avbestilling/endring
Avbestilling eller endring av dato på booking med oppholdsrom må gjøres senest en uke før booket tidspunkt. Avbestilling eller endring av dato kortere enn 1 uke medfører gebyr på kr 500,-
Tilbake til innholdet