Gå til innhold
Lasertag
Lasertag er vår desidert mest populære aktivitet for 2-20 personer!

Priser for Lasertag (ink mva):
1 runde (15 minutter) koster 125,- per person
2 runder (2 x 15 minutter) koster 200,- per person
3 runder (3 x 15 minutter) koster kr 250,- per person

Familiepris 2 voksne og 2 barn, 2 runder Lasertag: 720,-
Familiepris 2 voksen og 3 barn, 2 runder Lasertag kr 900,-


Hvordan fungerer Lasertag?
Man får på seg en vest med lyspunkter og en laserpistol, og spiller enten alle mot alle eller på opp til 6 forskjellige lag, som har hver sin farge på vestene.
Selve spillet foregår i en 300m2 arena med drivende musikk og lys, hvor man spiller runder på 15 minutter, hvor formålet er å få mest mulig poeng for seg selv og evt lag ved å treffe motstanderne med laserpistolen.
Siden man skyter laserlys er Lasertag helt smertefritt og kun skøy og moro, og passer for alle fra ca 7 år til 77 (og eldre).
Vi har til tider barn helt nede i 5-årsalderen i hallen - det går som regel fint så lenge de minste vestene passer (vi har 5 stk), men noen av de små syns det kan være litt skummelt siden det er litt mørkt og høy musikk, så man må bare prøve seg frem om man ønsker å ta med noen som er så små.

Det er plass til 20 stk på banen samtidig, så normalt sett fyller vi inn når det kommer mindre grupper som vil spille. Hver runde varer i 15 minutter spilletid.
Vi kan ikke garantere å holde av hele banen for grupper som er mindre enn 12 stk, med mindre det er booket bursdag/utdrikningslag med oppholdsrom, men i rolige perioder kan man selvsagt spille kun sin gruppe, sålenge det er ledige tider til det. Er dere mindre grupper kan gruppen deres f.eks være samme lag, evt delt i 2 eller flere lag mot andre lag som spiller hos oss.

OBS! Vi leier også ut utendørs Mil-sim Lasertag-system, som kan brukes overalt. Les mer her.

Fredager og Lørdager fra 19:30 er lasertag ikke tilgjengelig, da vi bygger om banen til Blacklight Minigolf. Alle andre dager og tider har vi Lasertag åpent.
Lasertag-bursdag!
Vi har knallgod erfaring med Lasertag-bursdager hos oss, både for barn og voksne!
Dere får eget oppholdsrom, med musikkanlegg, diskolys, prosjektor med live view fra Lasertag-arenaen, mulighet for leie av Karaokesystem osv.Tilbake til innholdet