Lasertag - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Lasertag
Lasertag er et morsomt spill for 2 til 19 spillere.
Man får på seg en vest med lyspunkter og en laserpistol, og spiller enten alle mot alle eller på opp til 6 forskjellige lag, som har hver sin farge på vestene.
Selve spillet foregår i en 300m2 arena med drivende musikk og lys, hvor man spiller runder á 15 minutter, hvor formålet er å få mest mulig poeng for seg selv og evt lag ved å treffe motstanderne med laserpistolen.
Siden man skyter laserlys er Lasertag helt smertefritt og kun skøy og moro, og passer for alle fra ca 7 år til 77 (og eldre).
Vi har til tider barn helt nede i 5-årsalderen i hallen - det går som regel fint så lenge de minste vestene passer (vi har 5 stk), men noen av de små syns det kan være litt skummelt siden det er litt mørkt og høy musikk, så man må bare prøve seg frem om man ønsker å ta med noen som er så små.
Det er plass til 19 stk på banen samtidig, så normalt sett fyller vi inn når det kommer mindre grupper som vil spille.
Vi kan ikke garantere å holde av hele banen for grupper som er mindre enn 12 stk, med mindre det er booket bursdag/utdrikningslag med oppholdsrom, men i rolige perioder kan man selvsagt spille kun sin gruppe, sålenge det er ledige tider til det. Er dere mindre grupper kan gruppen deres f.eks være samme lag, evt delt i 2 eller flere lag mot andre lag som spiller hos oss.

Fredager og Lørdager fra 19:30 og er lasertag ikke tilgjengelig, da vi bygger om banen til Blacklight Minigolf.
Priser for Lasertag (ink mva):
1 runde koster 125,- per person
2 runder koster 200,- per person
3 runder koster kr 250,- per person

Familiepris 2 voksne og 2 barn, 2 runder Lasertag: 720,-
Familiepris 2 voksen og 3 barn, 2 runder Lasertag kr 900,-

Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
kontakt@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet