Gå til innhold
Er du en actionhelt på hjul?
Isåfall er du hjertelig velkommen hos oss! Vi har forsøkt å legge til rette så godt som mulig slik at alle kan ha en actionfyllt dag hos oss.
Det er heis opp til lokalene våre fra foajeen til Fram Kino, som stopper rett utenfor døra vår.
Alle høydeforskjeller har slake ramper montert, og vi har universalt utformet HC-toalett.

Tips for Lasertag:
Pistolene har en gul knapp som må holdes inne for å skyte, men denne kan vi deaktivere, slik at du kun trenger en hånd for å trykke inn skyteknappen.
Vi anbefaler alle i rullestol å ha med seg en side-kick som kan trille dem i laserhallen, slik at du selv kan konsentrere deg om spillet. Side-kicken får selvsagt være med inn gratis.
Det er kun ett sted i Laserarenaen at det er et lite trappetrinn, da det ikke var mulig å bygge rampe der. Men man kommer seg til alle områder på arenaen uten å gå ned den, man må bare gå rundt.

Tips for Escaperoom:
Her må du ha med noen som når opp i høyden, da enkelte av oppgavene krever det. Også her forsøker vi å lage alle åpninger store nok til at rullestol kan komme inn overalt.

Tips for Virtual Reality
Veldig mange av spillene våre kan spilles like godt sittende som stående. Spør våre ansatte, så hjelper de å finne spill som passer. VR Freeroam sammen med en venn eller to fungerer veldig bra.

Blacklight Minigolf
Blacklight Minigolf er dessverre ikke mulig å spille fra rullestol, da banene tar opp mesteparten av gulvet og gjør det umulig for en rullestol å komme seg forbi veldig mange steder. Vi forsøkte så godt vi kunne, men det lot seg dessverre ikke gjøre å designe banen slik at den også fungerer for personer i rullestol.

Tilbake til innholdet