Gå til innhold
Sort hull! - Redd verden!
Rommet er nå åpent, fra og med 13.12.2022!

Dere får tildelt en koffert av VDMF (Very Difficult Mission Forces). Inni kofferten er det et ustabilt stoff, som kommer til å implodere til et sort hull som vil sluke hele jorden, om stoffet ikke blir stabilisert i en spesiell maskin innen en time!

Professor Sigurd Martingsen er tilbake!
I deres tidligere oppdrag, "Professorens Formel" fikk dere tak i formelen for uendelig energi. En av de viktigste ingrediensene for denne var Kryptonitt. Det viser seg at den egentlige årsaken til oppdraget i "Mission: Very Difficult" var å få tak i kryptonitten for å produsere denne mystiske "uendelige energikilden".

Professoren har lurt hele verden!
Formelen for uendelig energi er nemlig egentlig formelen for et sort hull, og vi har blitt lurt til å lage en ustabil masse, som kommer til å bli til et sort hull om ca en time, dersom den ikke den ikke stabiliseres. Formelen sier ingen ting om hvordan man stabiliserer den.
Professor S.Martingsen har fulgt nøye med på oss, og vet at vi nå har laget Stoffet. Han har dermed avslørt sin egentlige plan:
"Menneskene er en pest på verden, og fortjener ikke å eksistere. Derfor lurte jeg dere til å lage Stoffet. Jorden vil slukes i et sort hull, og menneskene vil forsvinne for alltid!
Dere skal få én sjanse til å vise at menneskene er verdige fortsatt eksistens: I mitt undergrunns laboratorium har jeg en maskin som kan stabilisere Stoffet. Men det er skjult bak en rekke utfordringer, som jeg har designet for at dere skal vise at menneskene fortjener å fortsatt eksistere, eller forsvinne for alltid.

Jeg anslår at dere har 1 time på dere, før Stoffet når kritisk punkt."

OBS! Rommet inneholder tidvis noen få blinkende lys, tidvis høy lyd, tidvis mørke og noen få oppgaver som kan være ubehagelige for personer med klaustrofobi. Sistnevnte oppgaver er ikke nødt til å utføres av alle i gruppen, men av minimum 1 for å kunne fullføre.

Dette rommet er et fint rom for nybegynnere og familier, men også morsomt for alle andre.

Anbefalt aldersgrense fra ca 8 år. Under 16 år må ha med en voksen inn på rommet.
Vedrørende anbefalt aldersgrense; Escaperoom er en hjernetrim-oppgave og passer for voksne og barn som syns slikt er skøy. Det er lite fysisk aktivitet. Derfor har vi kun en anbefalt aldersgrense, og foreldre/foresatte må selv vurdere om deres barn vil like slikt.
Personer som har drukket alkohol vil ikke slippes inn på escaperoom.
Dere har 1 time på dere til å løse oppdraget.

Priser:
2 personer kr 400,- per person
3 personer kr 380,- per person
4 personer kr 360,- per person
5 personer kr 340,- per person
6 personer kr 320,- per person
(6 personer er absolutt maksimalt antall)

Betaling gjøres ved booking, enten online eller i kassen hos oss. Online kan man betale med kort via Stripe.
Stripe er betalingsformidlere som behandler betalingen du gjør med kortet ditt, på samme måte som BBS, NETS, Vipps etc.

Les gjerne vår F.A.Q om du ønsker mer informasjon.

MØT OPP CA 10 MINUTTER FØR BOOKET TID.
Vi har ofte bookinger etter hverandre, og om dere møter opp for sent vil vi kanskje måtte trekke fra på tiden deres, slik at ikke neste gruppe blir forsinket.
Kansellering kortere enn 7 dager før booket tid refunderes minus gebyr på kr 200,-
Kansellering kortere enn 48 timer før booket tid refunderes ikke.

Book din opplevelse i bookingsystemet lenger ned på siden.
Vi bruker Stripe til å behandle betalinger på nett.

Escaperoom må alltid betales ved booking. Om dere blir fler enn booket antall kan de ekstra betale i kassen ved oppmøte, men maksantall er absolutt 6.
Tilbake til innholdet