Gå til innhold
Stranded in Space
Jorden er døende, og man har i mange år søkt etter nye planeter å bebo.

Dere har booket plass med Budget Spacelines nyeste romskip, "The Experimental", designet av den norske romskipsdesigneren Olan Pjusk. Destinasjon: Kepler-452b, som flere allerde har begynt å bosette seg på.

Kepler-452b befinner seg 1.402 lysår fra jorden, så reisen er lang, selv med warp-drift.

Da romskipet deres hadde kommet seg bare noen få solsystemer unna skjedde det som ikke skulle skje - en uoppdaget meteor kræsjet i skipet og satte det ut av drift, innenfor gravitasjonsfeltet til ei stor stjerne.
Motoren og en rekke av skipets systemer er satt ut av drift, og om man ikke får skipet i gang igjen innen en time, vil det mest sannsynligvis suges ned i stjernen og brenne opp.
Smellet vekker dere fra hyper-søvn og resten er opp til dere!

Rommet har en maks kapasitet på 5 personer.
Rommet er to-språklig, så man kan velge om alt skal være på engelsk, eller om rommet skal være en blanding med delvis norsk tale, og delvis engelsk tale med norsk tekst. Det er likevel én oppgave som uansett må gjøres på engelsk, men denne krever absolutt minimalt med engelsk-kunnskaper for å løse.

Rommet har to vanskelighetsgrader:
Normal: Anbefales for for alle, både ferske, erfarne og alt mellom, men rommet er medium vanskelig, ca 55% klarer rommet. Er du helt nybegynner, anbefaler vi å starte på et av våre andre rom, som er mindre vanskelig.
Vanskelig: Anbefales for viderekomne som ønsker ei ekstra utfordring. Gjør obs på at denne varianten er veldig vanskelig, og man burde ha gjennomført mange escaperooms tidligere.
Anbefalt aldersgrense 12 år.
Vedrørende anbefalt aldersgrense; Escaperoom er en hjernetrim-oppgave og passer for voksne og barn som syns slikt er skøy. Det er lite fysisk aktivitet. Derfor har vi kun en anbefalt aldersgrense, og foreldre/foresatte må selv vurdere om deres barn vil like slikt.
Tilbake til innholdet