Virtual Reality - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Virtual Reality

Tre inn i en annen virkelighet!

Virtual Reality tilbyr en opplevelse av en annen verden.
Du tar på deg brillene og kontrollene og beveger deg inn i en spillverden du kan fysisk bevege deg rundt i.
Dra til Mars, reis til en post-apokalyptisk verden full av Zombier, vær en pirat, sheriff eller forsøk å rømme fra en stengt bunkers.

Vi har 3 former for VR-opplevelser hos oss:
  • Virtual Reality FreeRoam for opp til 3 personer sammen.
  • Virtual Reality Båser for enkeltpersoner (2 stk)
  • Virtual Reality Racing for en til tre personer. NYHET!

OBS! Aldersgrense på alle VR-opplevelser er 10 år.

Nyhet! Virtual Reality Racing!
3 bilrigger med komfortable bilstoler med motion seats, og alle tre har ratt med feedback og råe bilspill!
Setet rører på seg ift alle bevegelser på bilen, som gjør virkelighetsfølelsen komplett!
I første omgang har vi Project Cars Pro installert, hvor vi har 3 av verdens råeste biler å velge mellom, som vi skifter hver uke. Du kan velge selv hvor realistisk bilen skal oppføre seg, om du skal ha ha assistanse eller ikke. Kjør for eksempel en knall blå Ford GT, Audi R8 LMS eller knallgul McLaren F1 rundt på Zuhai International Circuit!
Vi kommer til å variere både biler og baner ukentlig, og ha egne rally- racing- og formula-uker. Det er selvsagt mulig å forespørre biler og baner i kassen.

Priser:
1 runde kr 100,- per person
2 runder kr 175,- per person

Obs! Maksvekt fører 120Kg på motion seats. Sjåfører som veier mer enn dette må gi beskjed, så kan vi slå av motion-platformen. Motorene takler dessverre ikke mer vekt enn 120kg.
Personer som har lett for å bli sjøsyk/bilsyk anbefales ikke å spille VR Racing.

Vi planlegger også å anskaffe et gokart-spill der man har en tracker på hånden man kan kaste bananskall og andre våpen med i nær fremtid!

FREEROAM VR for opp til 3 personer!
Vi har nå fått i drift et VR-rom der 3 personer med trådløst VR-utstyr er i samme rom, og ser hverandres avatar akkurat der de er i rommet. Sammen skal man forsvare seg mot roboter eller zombier i runder på 12 minutter.
Det er også mulighet for å lage en pakke med større grupper, der resten av gjengen kan se 3 av sine venner kjempe live på storskjerm på konferanserommet mens de venter på sin tur på arenaen.
Pris fra kr 125,- per person for 12 minutter.
Robot Onslaught
Forsvar Datagem'en mot robotene, og hold ut så lenge som mulig! Robotene vil forsøke å stjele Datagem'en mens de skyter på dere, mens droner surrer rundt og skyter. Skyt dem ned og stopp robotene fra å stjele den dyrebare Datagem'en! Få tak i powerups underveis for å kjempe bedre!

Survive the night
Deres lille gjeng av overlevende kjemper en tung kamp gjennom natten for å overleve til dere blir hentet av militæret. Dere starter i skumringen og må forsvare dere mot zombier og andre monstre mens det blir mørkere og mørkere. Bytt våpen underveis, hjelp vennene dine om de blir skadet og overlev!

VR-Båser
Vi har 2 VR-båser i lokalene våre i dag.
Spillområdet er på 3x3 meter hvor en spiller kan bevege deg rundt med trådløst VR-utstyr, og sensorene vil vite presist hvor du er og hva du gjør og overfører det i spillet, som føles helt ekte for den som spiller.
Begge de to rommene har 50 forskjellige spill, fra Zombie-spill, til escaperoomspill, eventyrspill, sportsspill og mer. Man betaler for tiden man spiller, og kan bytte spill når man vil.
Hvert rom har en skjerm som viser det spilleren ser, så de som venter på tur kan følge med på hva som skjer.

Aldersgrense fra ca 10 år. Under 12 år må man ha med en voksen.

Priser:
30 minutter - 200,-
60 minutter - 350,-

Booking av spilling gjøres med kontaktskjemaet, per mail eller telefon 40215050

Spill vi anbefaler:

Vi får nye spill og bytter ut eller legger til ofte.

Arizona Sunshine - Et veldig bra laget zombie-spill, hvor man våkner i ørkenen og må dra på en lang reise gjennom Arizona for å komme seg i sikkerhet fra Zombiene som har tatt over verden. Her utforsker man mange områder, finner våpen og ammo under veis i bagasjerommet på biler, inni skap osv, mens man kjemper mot Zombiene som vandrer rundt omkring. Mulighet for 2 spillere sammen i story mode, og 3 personer sammen i horde-mode, der det gjelder å overleve så lenge som mulig mot horder av Zombier som kommer mot dere.
Merry Snowballs - Morsomt snøballkastespill for de minste. Snøballkrig med nabobarna, og etter hvert får man snøkanon og andre spesialiteter.

Sariento VR - Veldig tøft spill for de litt viderekomne. Her kan man løpe på veggene og stoppe tiden "matrix-style", mens man sloss mot onde roboter med sverd, pistol, uzi, maskingevær osv.

Beat Saber - Fantastisk drivende spill, hvor man spiller rock star med laserserd. Målet er å treffe bokser i rett retning med rett lasersverd i takt med musikken, og flytte seg unna vegger som kommer mot deg nå og da. Kan også spilles som party-spill, hvor vi setter opp høytalere så alle kan høre musikken og konkurrere om hvem som får mest poeng.


Island 359 - Du er en leiesoldat som er leid inn for å rydde Island 359 for dinosaurer. Du skal ut i jungelen for å jakte på Velociraptor, Triceratops, T-rex osv. Veldig realistisk spill der man finner ammo, våpen og health-packs rundt om, og kan lagre disse i ryggsekken din for senere bruk. Spillet har ingen ende, men varer til man returnerer til basen og får betalt for antall drepte dinosaurer.

The Brookhaven Experiment - Liker du creepy stemining er dette spillet for deg. Her er du sendt på oppdrag til en by hvor en masse eksperimenter har gått galt, og du må kjempe deg gjennom mørke korridorer og bygg forbi skumle monstere som er ute etter å ta deg.

Drunk or Dead - Zombie-skyter med en vri; Viruset som gjorde alle til Zombier påvirker kun edrue mennesker, så du må passe på å drikke og holde deg beruset til enhver tid for ikke å bli til Zombie selv, i tillegg til at du må skyte ned hordene av zombier som kommer for å ta deg.

Counter Fight - Du er en sushi-kokk og må lage mat til mer og mer krevende kunder. Enkelt, morsomt og innlevende spill.

Arcade Saga - Nydelig futuristisk grafikk. Her kan du utforde deg med bueskyting, en slags 3D-pong eller Airhockey i 3 dimensjoner. Lett å lære og veldig engasjerende. Faktisk god trim om man virkelig går all-in.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
kontakt@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet