Virtual Reality - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Go to content
Virtual Reality

Tre inn i en annen virkelighet!

Virtual Reality tilbyr en opplevelse av en annen verden.
Du tar på deg brillene og kontrollene og beveger deg inn i en spillverden du kan fysisk bevege deg rundt i.
Dra til Mars, reis til en post-apokalyptisk verden full av Zombier, vær en pirat, sheriff eller forsøk å rømme fra en stengt bunkers.

Spillområdet er på 3x3 meter hvor en spiller kan bevege deg rundt, og sensorene vil vite presist hvor du er og hva du gjør og overfører det i spillet, som føles helt ekte for den som spiller.
Hvert av de 3 rommene har 50 forskjellige spill, fra Zombie-spill, til escaperoomspill, eventyrspill, sportsspill og mer. Man betaler for tiden man spiller, og kan bytte spill når man vil.
Hvert rom har en skjerm som viser det spilleren ser, så de som venter på tur kan følge med på hva som skjer.

Aldersgrense fra ca 10 år. Under 12 år må man ha med en voksen.

Priser:
30 minutter - 150,-
60 minutter - 250,-

Booking av spilling gjøres med kontaktskjemaet, per mail eller telefon 40215050

Det er også mulig å feire VR-bursdag for mindre grupper:
Kr 250,-  per deltaker om man er opp til 6 stk.
240,- per deltaker om man er 7 stk,
230,- per deltaker om man er 8 stk,
220,- per deltaker om man er 9 stk.

Ved VR-bursdag får man benytte sittegruppe ved VR-båsene for servering av kake e.l. Dette er ikke et lukket rom, men en sittegruppe i åpent rom.
Man får bruke denne i opp til 2 timer. Hver spiller får maksimalt 1 time spilling. Er man fler enn 6 blir det kortere spilletid per deltaker, derfor lavere pris.
Vi anbefaler at man bytter med ca 20-30 minutters spilling hver av gangen, så det ikke blir så lenge å vente.
Spill vi anbefaler:

Vi får nye spill og bytter

Arizona Sunshine - Et veldig bra laget zombie-spill, hvor man våkner i ørkenen og må dra på en lang reise gjennom Arizona for å komme seg i sikkerhet fra Zombiene som har tatt over verden. Her utforsker man mange områder, finner våpen og ammo under veis i bagasjerommet på biler, inni skap osv, mens man kjemper mot Zombiene som vandrer rundt omkring. Mulighet for 2 spillere sammen i story mode, og 3 personer sammen i horde-mode, der det gjelder å overleve så lenge som mulig mot horder av Zombier som kommer mot dere.
Merry Snowballs - Morsomt snøballkastespill for de minste. Snøballkrig med nabobarna, og etter hvert får man snøkanon og andre spesialiteter.

Sariento VR - Veldig tøft spill for de litt viderekomne. Her kan man løpe på veggene og stoppe tiden "matrix-style", mens man sloss mot onde roboter med sverd, pistol, uzi, maskingevær osv.

Beat Saber - Fantastisk drivende spill, hvor man spiller rock star med laserserd. Målet er å treffe bokser i rett retning med rett lasersverd i takt med musikken, og flytte seg unna vegger som kommer mot deg nå og da. Kan også spilles som party-spill, hvor vi setter opp høytalere så alle kan høre musikken og konkurrere om hvem som får mest poeng.


Island 359 - Du er en leiesoldat som er leid inn for å rydde Island 359 for dinosaurer. Du skal ut i jungelen for å jakte på Velociraptor, Triceratops, T-rex osv. Veldig realistisk spill der man finner ammo, våpen og health-packs rundt om, og kan lagre disse i ryggsekken din for senere bruk. Spillet har ingen ende, men varer til man returnerer til basen og får betalt for antall drepte dinosaurer.

The Brookhaven Experiment - Liker du creepy stemining er dette spillet for deg. Her er du sendt på oppdrag til en by hvor en masse eksperimenter har gått galt, og du må kjempe deg gjennom mørke korridorer og bygg forbi skumle monstere som er ute etter å ta deg.

Drunk or Dead - Zombie-skyter med en vri; Viruset som gjorde alle til Zombier påvirker kun edrue mennesker, så du må passe på å drikke og holde deg beruset til enhver tid for ikke å bli til Zombie selv, i tillegg til at du må skyte ned hordene av zombier som kommer for å ta deg.

Counter Fight - Du er en sushi-kokk og må lage mat til mer og mer krevende kunder. Enkelt, morsomt og innlevende spill.

Arcade Saga - Nydelig futuristisk grafikk. Her kan du utforde deg med bueskyting, en slags 3D-pong eller Airhockey i 3 dimensjoner. Lett å lære og veldig engasjerende. Faktisk god trim om man virkelig går all-in.
Bodøsjøveien 50
8013 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Back to content