Escaperoom - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Escaperoom
Escaperoom er en fellesbetegnelse for en utfording hvor et lag får et oppdrag, og har en time på å løse oppdraget i et (eller flere) rom som er konstruert til temaet og oppdraget.
Oppdraget kan være å finne noe som er skjult, stjele et objekt, redde noen/seg selv eller rømme fra rommet.
Man må samarbeide for å løse en rekke oppgaver og finne hemmelige objekter, funksjoner osv for å til slutt klare oppdraget sitt.

Priser:
2 personer kr 400,- per person
3 personer kr 380,- per person
4 personer kr 360,- per person
5 personer kr 340,- per person
6 personer kr 320,- per person
(6 personer er absolutt maksimalt antall)

Vi planlegger flere nye rom i løpet av 2021.


Velg under for å lese mer om rommene våre:


Stor gruppe? Ønsker å gjøre en teamoppgave hos dere selv eller annet sted? Prøv Operation Blackout, vårt portable Escaperoom, som også kan gjøres hos oss!
F.A.Q -  Ofte stilte spørsmål:

Q: Er man låst inne på rommene?
A: Mange forbinder escaperooms med at man er innestengt og må rømme, men man er av sikkerhetshensyn aldri innestengt hos oss. Døren til selve rommet er aldri låst, men døren fra korridoren og videre til resten av lokalene er låst med en elektromagnet for å hindre uvedkommede å gå inn. Det er en stor og godt synlig nødåpner ved døren som man når som helst kan trykke inn for å låse opp døren om man må ut, i tillegg til at magneten automatisk vil slippe ved brannalarm eller strømbrudd.

Q: Kan man være flere enn maks antall oppgitt for rommet?
A: Nei. Vi slipper aldri inn fler enn maksimalt antall på rommet. Rommene er designet med et maksantall, både med tanke på antall oppgaver, men også på grunn av størrelsen på rommet ift luft, bevegelighet og sikkerhet.
Q: Kan vi ikke bare ha med én person til?
A: Nei.
Q: Pliiis?
A: Nei, dessverre. Er dere flere vil vi anbefale dere å dele dere opp i grupper som prøver hver sin gang.

Q: Er det skummelt på escaperoom?
A: Med mindre rommet er designet rundt et skummelt tema, er det ingen grunn til at noe skal være skummelt. Vi ønsker at folk skal ha det skøy, ikke bli unødvendig skremt. De som ønsker en skummel opplevelse kan booke rom med skummelt tema.

Q: Om spillerne er under 16, må en voksen være med inn?
A: Ja, en voksen må være med inn. Dette er både for å kunne hjelpe med de vanskeligste oppgavene, men også for å påse at det ikke oppstår skader på utstyr eller rommet.

Q: Kan gravide delta?
A: Absolutt. Det er ingen fysisk krevende oppgaver som alle må gjennom, de fleste oppgaver krever mye mer hjernekapasitet enn muskler.

Q: Kan man delta om man er avhengig av rullestol?
A: Ja, vi forsøker å designe rommene slik at de skal kunne benyttes av så mange som mulig. Det kan være enkelte oppgaver som er vanskelig eller umulig for en i rullestol, så du bør ha med noen som ikke trenger rullestol som kan utføre disse.

Q: Er det lov å delta om man har drukket alkohol?
A: Nei. Vi slipper aldri inn personer som har drukket alkohol. Dette pga sikkerhet både for deltakerene og for innholdet i rommene. Man trenger et klart hode for å lykkes, og alkohol vil absolutt ikke hjelpe deg.

Q: Hvor får dere rommene fra?
A: Vi lager dem 100% selv for å sikre kundene en unik opplevelse de ikke kan få noe som helst annet sted.

Q: Gjør det noe om vi kommer sent?
A: Ja. Vi har ofte bookinger etter hverandre, og dersom dere er for sene vil vi måtte trekke fra tid fra deres time, slik at ikke neste gruppe blir forsinket. Dere må møte opp 10-15 minutter før start-tiden, slik at dere får gjennomgått briefing og evt gått på toalettet før dere sendes inn på oppdraget deres.

Q: Vi booket for 3, men så vil 2 venner til være med. Hva gjør vi da?
A: Ikke noe problem - da betaler de 2 ekstra for seg i kassen ved oppmøte. Men pass på at dere ikke inviterer med fler enn maks antall for rommet dere har booket.

Q: Hvordan booker og betaler man?
A: Forhåndsbookinger bookes og betales i bookingsystemet vårt. Ved drop-in betales det direkte i kassen. Det er også mulig å komme til oss for å booke og betale i kassen.

Q: Jeg ønsker å booke, men betale i kassen ved oppmøte. Går det?
A: Nei, dessvere. Booking må betales på nett ved booking. Årsaken til dette er at vi dessverre har opplevd at folk ikke møter opp til bookingen sin, og da taper vi mye penger, siden vi har måttet si nei til andre kunder som evt ønsket å booke tiden. Det er kun mulig å betale i kassen ved drop-in, om det er ledig, eller om man booker og betaler i kassen for en fremtidig dato.

Q: Må jeg ha en PayPal-konto for å betale?
A: Nei, det er ikke krav. Det skal gå an å velge "betal med kort", alternativt bruke Stripe.
Men å opprette en konto hos PayPal er gratis, og kan når som helst slettes igjen.

Q: Hva er Stipe og PayPal? Kan jeg ikke betale med kort?
A: Stripe og PayPal er betalingsformidlere på samme måte som Nets, BBS og Vipps. Du betaler med ditt bankkort via dem, de behandler betalingen. PayPal har funksjonen at man kan (om ønskelig) opprette en gratis konto der du holder oversikt over kvitteringer osv, mens Stripe kun behandler betalingen direkte. Man kan også betale med kort direkte på PayPal uten å opprette konto.

Q: Jeg må kansellere eller booke om bookingen min. Får jeg refundert betalingen?
A: I henhold til kanselleringsvilkårene som du må godta ved booking og betaling på nett:
Ved kansellering av Escaperoom kortere enn 7 dager før oppsatt tid vil du bli refundert betaling minus et gebyr på kr 200,-.
Ved kansellering av Escaperoom kortere enn 48 timer før booket tid er ikke betalingen refunderbar.
Ved kansellering av Escaperoom mer enn 7 dager før oppsatt tid vil du bli refundert hele betalingen.
Vi er nødt til å ha disse forbeholdene for å kunne holde driften av Escaperoom. Du/dere booker et tidspunkt, som da blir sperret for at andre skal kunne booke det, samt at vi enkelte dager må hente inn ekstra personell for å ta imot grupper som har booket Escaperoom. Dermed får vi både tapt inntekt og i noen tilfeller ekstra kostnader dersom en gruppe ikke møter opp.

Q: Jeg ønsker å betale bookingen med gaverkort - går det an?
A: Ja og nei. Gavekort kjøpt før 18.12.2019 kan ikke løses inn via bookingsystemet på nett, men må brukes i kassen hos oss. Gavekort kjøpt på nett etter 18.12.2019 kan brukes både på nett og i kassen hos oss. Årsaken er at vi fikk gavekortmodul i bookingsystemet vårt først denne dagen, og alle tidligere gavekort ligger i et annet system. Gavekort kjøpt fysisk i kassen hos oss kan kun brukes i kassen. Ta kontakt via kontaktskjemaet dersom du trenger hjelp med gavekort.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
kontakt@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet