Escaperoom - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Gå til innhold
Escaperoom
Escaperoom er en fellesbetegnelse for en utfording hvor et lag får et oppdrag, og har en time på å løse oppdraget i et (eller flere) som som er konstruert til temaet og oppdraget.
Oppdraget kan være å finne noe som er skjult, stjele et objekt, redde noen/seg selv eller rømme fra rommet.
Man må samarbeide for å løse en rekke oppgaver og finne hemmelige objekter, funksjoner osv for å til slutt klare oppdraget sitt.

Per i dag har vi dessverre ikke Escaperoom åpne, da vi holder på å bygge to nye rom i våre nye lokaler i sentrum. Info om åpningsdato på disse kommer så snart vi er trygge på at rommene er klare for gjester.
Vi jobber for tiden på spreng for å få ferdig vårt første rom i nye lokaler, Mission: Very Dificult. Vi satser på å ha det ferdig til månedsskiftet juni/juli 2019. Nærmere dato vil bli publisert både her og på facebooksiden vår så snart vi vet når rommet er klart for gjester. Rommet vil ha plass til maks 6 personer.

Velg under for å lese mer om rommene våre:


F.A.Q -  Ofte stilte spørsmål:

Q: Er man låst inne på rommene?
A: Mange forbinder escaperooms med at man er innestengt og må rømme, men man er av sikkerhetshensyn aldri innestengt hos oss. Døren til rommet holdes igjen med en elektromagnet for at gruppen skal få være uforstyrret i spillet, men det er en stor og godt synlig nødåpner ved døren som man når som helst kan trykke inn for å låse opp døren om man må ut, i tillegg til at magneten automatisk vil slippe ved brannalarm eller strømbrudd.

Q: Kan man være flere enn maks antall oppgitt for rommet?
A: Nei. Vi slipper aldri inn fler enn maksimalt antall på rommet. Rommene er designet med et maksantall, både med tanke på antall oppgaver, men også på grunn av størrelsen på rommet ift luft, bevegelighet og sikkerhet.

Q: Er det skummelt på escaperoom?
A: Med mindre rommet er designet rundt et skummelt tema, er det ingen grunn til at noe skal være skummelt. Vi ønsker at folk skal ha det skøy, ikke bli unødvendig skremt. De som ønsker en skummel opplevelse kan booke rom med skummelt tema.

Q: Kan gravide delta?
A: Absolutt. Det er ingen fysisk krevende oppgaver, de fleste oppgaver krever mye mer hjernekapasitet enn muskler.

Q: Kan man delta om man er avhengig av rullestol?
A: Ja, vi forsøker å designe rommene slik at de skal kunne benyttes av så mange som mulig. Det kan være enkelte oppgaver som er vanskelig eller umulig for en i rullestol, så du bør ha med noen som ikke trenger rullestol.

Q: Er det lov å delta om man har drukket alkohol?
A: Nei. Vi slipper aldri inn personer som har drukket alkohol. Dette pga sikkerhet både for deltakerene og for innholdet i rommene. Man trenger et klart hode for å lykkes, og alkohol vil absolutt ikke hjelpe deg.

Q: Hvor får dere rommene fra?
A: Vi lager dem 100% selv for å sikre kundene en unik opplevelse de ikke kan få noe som helst annet sted.

Q: Gjør det noe om vi kommer sent?
A: Ja. Vi har ofte bookinger etter hverandre, og dersom dere er for sene vil vi måtte trekke fra tid fra deres time, slik at ikke neste gruppe blir forsinket. Dere må møte opp 10-15 minutter før start-tiden, slik at dere får betalt og gjennomgått briefing før dere sendes inn på oppdraget deres.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet