Gå til innhold
Klassefest med action? Klubbkveld for laget? Lønningsfest for kolleger?
Samle håndballaget, fotballaget, sjakk-klubben, kollegaer, foreningen eller annen gruppering hos oss, for en sosial kveld med aktiviteter og hygge.
Vi har oppholdsrom hvor dere kan servere medbrakt mat og drikke, få levert pizza e.l. og aktiviteter dere kan ha det skøy med.

Vi har mulighet til å ta imot dere på dagtid hverdager også på forespørsel. Ta kontakt med oss, så kan vi se på mulighetene.

Også for voksne grupper!
Medbrakt alkohol er ikke tillatt, da vi har skjenkebevilling. Kjøp fra baren er mulig, forutsatt at alle deltakere er over 18 år.

Pakker:
Laserpakke: Oppholdsrom i 2 timer, og 2 runder Lasertag i løpet av de 2 timene. Dere kan ta med snakcs, mat og drikke som kan spises mellom rundene. Det er stekovner tilgjengelig om man ønsker å steke pizza e.l. Kr 220,- per person.

Minigolfpakke: (Kun lørdager fra kl 20) Oppholdsrom i 2 timer, og Blacklight Minigolf. Dere kan ta med snakcs, mat og drikke. Det er stekovner tilgjengelig om man ønsker å steke pizza e.l. Kr 220,- per person.

Andre pakker med Escaperoom, teamaktiviteter etc kan tilrettelegges på forespørsel. Ta i så fall kontakt via forespørselskjemaet vårt.

Minimumsbooking med oppholdsrom er 6 personer på hverdager og 10 personer på fredag, lørdag og søndag. For gruppebookinger med oppholdsrom må det betales for alle, selv om ikke alle velger å spille Lasertag. Unntak er foreldre og trenere som arrangerer for barnas fotball-lag, klubber etc, som ikke trengs å betales for, med mindre de også spiller i Lasertag.

Karaoke!
Karaokesystem med 2 mikrofoner og tilgang på tusenvis av sanger kan bookes med i tillegg, til kr 400,- for hele oppholdet hos oss.Om dere er en stor gruppe, kan det være en tanke å dele seg opp litt, så kanskje ha halvparten på Escaperoom mens den andre parten spiller Lasertag, så bytte. Det kan være 23 personer fordelt på våre 4 escaperooms samtidig, mens resten spiller 2 runder Lasertag. Så bytter de etter en times tid. Ta kontakt for tilbud for deres gruppe.

Book direkte i systemet under. Du vil kun få opp ledige tider for rommet du velger i første steg, så om det ikke er ledig datoen du ønsker, gå tilbake og velg det andre rommet.
Ønsker dere en pakke som ikke finnes her, ta kontakt med oss for tilbud på ønsket pakke ved å sende oss et forespørsel via kontaktskjemaet vårt.

Avbestilling eller endring av dato på booking med oppholdsrom må gjøres senest en uke før booket tidspunkt. Avbestilling eller endring av dato kortere enn 1 uke medfører gebyr på kr 500,-
Ved booking betales det et depositum på kr 500,- som trekkes fra i kassen ved betaling.
Tilbake til innholdet