Klasse og klubb - Bodø Actionhall

Gå til innhold
Klassefest med action? Klubbkveld for laget? Lønningsfest for kolleger?
Samle håndballaget, fotballaget, sjakk-klubben, kollegaer, foreningen eller annen gruppering hos oss, for en sosial kveld med aktiviteter og hygge.
Vi har oppholdsrom hvor dere kan servere medbrakt mat og drikke, få levert pizza e.l. og aktiviteter dere kan ha det skøy med. Medbrakt alkohol er ikke tillatt, da vi har skjenkebevilling. Kjøp fra baren er mulig, sålenge alle deltakere er over 18 år.

Eksempelvis en pakke med oppholdsrom i 2 timer og 2 runder Lasertag koster kr 200,- per deltaker. Da har dere god til å spise, ha en faglig del, egne leker e.l. mellom Lasertag-rundene.
Minimumsbooking med oppholdsrom er 6 personer på hverdager og 10 personer på fredag, lørdag og søndag. For gruppebookinger med oppholdsrom må det betales for alle, selv om ikke alle velger å spille Lasertag. Unntak er foreldre og trenere som arrangerer for barnas fotball-lag, klubber etc, som ikke trengs å betales for, med mindre de også spiller i Lasertag.Blacklight Minigolf med oppholdsrom kan bookes fredager og lørdager etter kl 20:00. Da har man tilgang på oppholdsrommet i f.eks 2 timer og en omgang minigolf per deltaker. Pris kr 200,- per deltaker. Minimum 10 deltakere.

Om dere er en stor gruppe, kan det være en tanke å dele seg opp litt, så kanskje ha halvparten på Escaperoom mens den andre parten spiller Lasertag, så bytte. Det kan være 2 grupper på opp til 6 personer på Escaperoomene samtidig, mens resten spiller 2 runder Lasertag. Så bytter de etter en times tid. Ta kontakt for tilbud for deres gruppe.

Book direkte i systemet under. Du vil kun få opp ledige tider for rommet du velger i første steg, så om det ikke er ledig datoen du ønsker, gå tilbake og velg det andre rommet.
Ønsker dere en pakke som ikke finnes her, ta kontakt med oss for tilbud på ønsket pakke ved å sende oss et forespørsel via kontaktskjemaet vårt.

Avbestilling eller endring av dato på booking med oppholdsrom må gjøres senest en uke før booket tidspunkt. Avbestilling eller endring av dato kortere enn 1 uke medfører gebyr på kr 500,-
Ved booking betales det et depositum på kr 500,- som trekkes fra i kassen ved betaling.
Bodø Actionhall AS
(+47) 40 21 50 50
kontakt@bodoaction.no
orgnr 916181280
Tilbake til innholdet