Gå til innhold
Utdrikningslag
Vi har god erfaring med feiring av utdrikningslag i forskjellige former hos oss.
Oppholdsrommene kan brukes til pauser, mat og drikke osv.
På oppholdsrommene er det kjøleskap, Bluetooth-høytaler og discolys, samt at begge rommene har tilgang på kjøkkenkrok med stekovn.
Det er viktig at dere møter opp i tide, og gjerne litt før booket tid, så dere får hengt fra dere osv før aktivtetene starter. Vi starter som regel med aktiviteter med en gang dere har ankommet, så pause mellom.
Det er også mulig å leie vårt Karaokesystem inn på rommet.

Alkohol
Vi har nå fått tildelt skjenkebevilling for øl og vin, så medbrakt alkohol er IKKE lenger tillatt. Det er derimot mulig å bestille fra baren til oppholdsrommet, sålenge det holdes inne på rommet.

Av aktivitetspakker har vi pakker fra 200,- per person og oppover (minimum 6 personer om booking med oppholdsrom på hverdager. På fredag, lørdag og søndag er minimumsantall 10 personer for booking med oppholdsrom). Det er også mulig å booke disse pakkene uten oppholdsrom om man er færre enn minimumsantallet eller ikke ønsker oppholdsrom.
Ved booking med eget oppholdsrom betales et depositum på kr 500,- som trekkes fra i kassen når det betales.

Eksempel på pakker, som kan bookes her:

2 runder Lasertag og bruk av oppholdsrom, til sammen 2 timer - kr 220,- / person

2 runder lasertag + en av aktivitetene i listen under og bruk av oppholdsrom, til sammen 2 timer - 330,- / person

Escaperoom er også veldig populært for utdrikningslag. Vi har 4 forskjellige rom, som til sammen har plass til 23 personer samtidig. Gjør obs på at man ikke kan ha drukket alkohol før man drar inn på escaperoom.

Andre pakker kan selvfølgelig ordnes på forespørsel.

Det er også mulig å ha en liten konkurranse i vår LaserMaze, til kr 30,- per person.

Avbestilling eller endring av dato på booking med oppholdsrom må gjøres senest en uke før booket tidspunkt. Avbestilling eller endring av dato kortere enn 1 uke medfører gebyr på kr 500,-

Info om aktivitetene:

Operation Blackout!
Et slags Escaperoom i en koffert: Bodøs svar på The Joker, Jåsspeisen, har satt opp en signalspammer som stopper alt av mobil- og wifi-signaler i Bodø. Teamet deres har fått tilgang på en koffert som inneholder kontrollenheten som stopper spammeren, men dere må løse en rekke oppgaver for å aktivere denne! Klarer dere å stoppe Jåsspeisen og gi Bodøs befolkning tilbake tilgangen på internett, snapchat og instagram?  
Vi har 4 kofferter, så om dere er en større gruppe kan dere konkurere mot hverandre om å være raskest. Anbefalt maks 8 stk per koffert.
Her trenger man et klart hode, så man bør ikke ha drukket mye før denne aktiviteten.

Ball-I-Renne-Leken
Hektsk, morsomt og komplisert enkelt.
Deltakerene deles i opp til 3 lag, som konkurrerer i å transportere ping-pong-baller på tvers av rommet ved hjelp av takrenner og samarbeid. Vi garanterer morsomme øyeblikk, smått frustrasjon og samarbeidsvilje.


VR-Team-aktiviteter:
Vi har VR-utstyr på oppholdsrommet, der man kan velge å spille 3 forskjellige spill:

Alle-mot-1-spillet Acron: Her er en person i VR, som spiller et tre, som skal forsvare de gyldne nøttene sine. Opp til 8 motstandere kan spille mot treet som ekorn via mobiltelefonen sin. Man rullerer på hvem som er tre slik man ønsker selv.

Beat Sabre - En spiller skal slå bokser i takt til musikken. Musikken blastes på anlegget i rommet, så det blir god partystemning!

Keep Talking and Nobody Explodes - En spiller har på seg VR-briller og ser ei modulær bombe foran seg, og må forklare denne til resten av teamet, som har en manual som hjelper dem til å løse de forskjellige modulene. Fort dere og løs hele før bomben eksploderer!

I tillegg har vi Virtual Reality Racing i Lobbyen:
3 personer om gangen kan race mot hverandre i enten Formula One eller Rally i hyperrealistiske motion-simulatorer med VR-briller.

Karaoke!
Karaokesystem med 2 mikrofoner og tilgang på tusenvis av sanger kan bookes med til kr 400,- for hele oppholdet hos oss.

Cup Pong
Vi tilbyr nå Cup Pong! Vi setter opp bordet på oppholdsrommet og går gjennom reglene, så styrer dere spillet selv. Egne regler er selvsagt tillatt.

KLIKK HER FOR BOOKINGSIDE


Tilbake til innholdet