Utdrikningslag - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Gå til innhold
Vi har god erfaring med feiring av utdrikningslag i forskjellige former hos oss.
Oppholdsrommene kan brukes til pauser, hvor det er tillatt med medbrakt "voksenbrus" - se regler under.
På oppholdsrommene er det kjøleskap, Bluetooth-høytaler og discolys, samt at begge rommene har tilgang på kjøkkenkrok med stekovn.
Det er viktig at dere møter opp i tide, og gjerne litt før booket tid, så dere får hengt fra dere osv før aktivtetene starter.

Alkohol
Ved booking av lukket lag på ett av våre bursdagsrom for voksenbursdag, utdrikningslag, lønningspils etc, er medbrakt alkohol tillatt, så lenge enkle regler følges:
- Alkoholen må til enhver tid holdes inne på bursdagsrommet, og kan ikke tas ut i fellesområder.
- Det utøves måtehold, dvs ingen må bli overstadig beruset. Er noen for beruset kan de bli nektet å delta på aktivieter og i verste fall bortvises fra lokalene.
- Det kan ikke inviteres inn andre gjester fra lokalene våre til deres lukkede lag.
- Den som booker rommet er ansvarlig for evt skader forårsaket av gjester.


Av aktivitetspakker har vi pakker fra 200,- per person og oppover (minimum 6 personer om booking med oppholdsrom).

Eksempel på pakker, som kan bookes her:

2 runder Lasertag og bruk av oppholdsrom, til sammen 2 timer - kr 200,- / person

2 runder lasertag + en av aktivitetene i listen under og bruk av oppholdsrom, til sammen 2 timer - 300,- / person

Andre pakker kan selvfølgelig ordnes på forespørsel.

Avbestilling eller endring av dato på booking med oppholdsrom må gjøres senest en uke før booket tidspunkt. Avbestilling eller endring av dato kortere enn 1 uke medfører gebyr på kr 500,-

Info om aktivitetene:

NYHET! Operation Blackout!
Et slags Escaperoom i en koffert: Bodøs svar på The Joker, Jåsspeisen, har satt opp en signalspammer som stopper alt av mobil- og wifi-signaler i Bodø. Teamet deres har fått tilgang på en koffert som inneholder kontrollenheten som stopper spammeren, men dere må løse en rekke oppgaver for å aktivere denne! Klarer dere å stoppe Jåsspeisen og gi Bodøs befolkning tilbake tilgangen på internett, snapchat og instagram?  
Vi har 4 kofferter, så om dere er en større gruppe kan dere konkurere mot hverandre om å være raskest. Anbefalt maks 8 stk per koffert.
Her trenger man et klart hode, så man bør ikke ha drukket mye før denne aktiviteten.
Baksetesjåfør.
Deltakerene deles i lag, der en er Sjåfør og skal styre en fjernstyrt bil, men får ikke se bilen. Derimot skal Baksetesjåføren se fra et kamera montert på bilen og dirigere hvor den skal kjøre for å finne et bilde i en labyrint, som forklarer hva resten av laget skal bygge. Etter det må bilen kjøres tilbake til start for at laget skal vinne. Et veldig morsomt spill som krever kommunikasjon og samarbeid for å vinne. Alternativ versjon av denne er en slags Baksete-Stafett, der man skal kjøre gjennom ei løype, og når man har rundet den en gang, skal et annet par av laget overta, eller sjåfør og baksetesjåfør bytter plass. Se video nederst.


VR-Team-aktiviteter:
I våre nye lokaler i sentrum vil vi ha VR-utstyr på konferanserommene, og dermed kunne tilby kule aktiviteter og spill for flere samtidig.

Kepp talking and nobody explodes
De-armer bomben innen tiden er ute! Én på laget har på seg VR-briller og kan se bomben. Resten av laget har manualen som forklarer hvordan modulene deaktiveres for å dearmere bomben, men de kan ikke se bomben. Derfor må personen i VR forklare godt til resten av laget, og lytte til instruksjonene deres.

Ruckus Ridge
En person i VR mot 3 andre med kontrollere. Raske runder, der det rulleres på hvem som er i VR. Den med mest poeng til slutt har vunnet. Utrolig skøy og engasjerende spill for store grupper.

Virtual Reality Cherades
I VR Cherades skal den som har på seg brillene forsøke å tegne ord hun/han får fra oppgavekort i 3 Dimensjoner i en virtuel verden, og resten av laget skal da gjette hva vedkommende tegner fra hva de ser på skjermen. Vi tilpasser gjennomføringen av spillet til hvor mange dere er i gruppen.

Beat Saber Party
Beat Saber er et VR-spill som Rockstar med lasersverd, og er utrolig artig. En spiller av gangen, og resten ser på og heier. Beste score vinner. Vi setter opp høytaler og discolys for god stemning.

FreeRoam Experience
Overlev ei natt mot Zombier, eller forsvar Datagem'en mot robotene. En VR-opplevelse der opp til 3 spillere er i samme rom og samarbeider.
3 kan spille samtidig, og resten av gruppen kan se kampen fra Spectator-camera. Runder på 5 minutter per lag.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet