Utdrikningslag - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Vi har god erfaring med feiring av utdrikningslag i forskjellige former hos oss.
Oppholdsrommene kan brukes til pauser, mat og drikke osv.
På oppholdsrommene er det kjøleskap, Bluetooth-høytaler og discolys, samt at begge rommene har tilgang på kjøkkenkrok med stekovn.
Det er viktig at dere møter opp i tide, og gjerne litt før booket tid, så dere får hengt fra dere osv før aktivtetene starter. Vi starter som regel med aktiviteter med en gang dere har ankommet, så pause mellom.

Alkohol
Vi har nå fått tildelt skjenkebevilling for øl og vin, så medbrakt alkohol er IKKE lenger tillatt. Det er derimot mulig å bestille fra baren til oppholdsrommet, sålenge det holdes inne på rommet.
Det er også mulig å booke bord på The Barcade.


Av aktivitetspakker har vi pakker fra 200,- per person og oppover (minimum 6 personer om booking med oppholdsrom på hverdager. På fredag, lørdag og søndag er minimumsantall 10 personer for booking med oppholdsrom). Det er også mulig å booke disse pakkene uten oppholdsrom om man er færre enn minimumsantallet eller ikke ønsker oppholdsrom.
Ved booking med eget oppholdsrom betales et depositum på kr 500,- som trekkes fra i kassen når det betales.

Det vil også bli mulig å booke bord i The Barcade istedet for eget oppholdsrom, dersom dere er færre enn minimumsantallet for å booke eget oppholdsrom i fremtiden, når the Barcade åpner også på dagtid. Ta kontakt via kontaktskjemaet.


Eksempel på pakker, som kan bookes her:

2 runder Lasertag og bruk av oppholdsrom, til sammen 2 timer - kr 200,- / person

2 runder lasertag + en av aktivitetene i listen under og bruk av oppholdsrom, til sammen 2 timer - 300,- / person

Andre pakker kan selvfølgelig ordnes på forespørsel.

Det er også mulig å ha en liten konkurranse i vår LaserMaze, til kr 30,- per person.

Avbestilling eller endring av dato på booking med oppholdsrom må gjøres senest en uke før booket tidspunkt. Avbestilling eller endring av dato kortere enn 1 uke medfører gebyr på kr 500,-

Info om aktivitetene:

VI JOBBER FOR TIDEN MED Å UTVIKLE NYE AKTIVITETER, SOM VI VIL LANSERE ILA VINTEREN 2021/2022.

Operation Blackout!
Et slags Escaperoom i en koffert: Bodøs svar på The Joker, Jåsspeisen, har satt opp en signalspammer som stopper alt av mobil- og wifi-signaler i Bodø. Teamet deres har fått tilgang på en koffert som inneholder kontrollenheten som stopper spammeren, men dere må løse en rekke oppgaver for å aktivere denne! Klarer dere å stoppe Jåsspeisen og gi Bodøs befolkning tilbake tilgangen på internett, snapchat og instagram?  
Vi har 4 kofferter, så om dere er en større gruppe kan dere konkurere mot hverandre om å være raskest. Anbefalt maks 8 stk per koffert.
Her trenger man et klart hode, så man bør ikke ha drukket mye før denne aktiviteten.


VR-Team-aktiviteter:

FreeRoam Experience
Overlev ei natt mot Zombier, eller forsvar Datagem'en mot robotene. En VR-opplevelse der opp til 3 spillere er i samme rom og samarbeider.
3 kan spille samtidig, og resten av gruppen kan se kampen fra Spectator-camera. Runder på 5 minutter per lag.

Virtual Reality Racing
3 personer kan race mot hverandre med helt rå superbiler i VR med Motion Seats som beveger seg under spillet for mest mulig realisme. Hvem blir kongen?
Vi setter opp racene ut fra gruppene.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
kontakt@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet