Bursdag - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Go to content
Bursdagsfeiring i ActionHallen

En bursdagsfeiring hos Bodø ActionHall er skøy, morsom og full av Action!
(Også for voksne - medbrakt voksenbrus er tillatt, se regler lenger ned!)

Ved booking av våre vanlige bursdagspakker med f.eks lasertag har man 2 eller 3 timer bursdagsfeiring på bursdagsrommet, men de som arrangerer har rommet tilgjengelig 30 minutter før og 30 minutter etter selve feiringen for klargjøring og opprydding. Dvs, at om du booker kl 18:00 - 20:00, kan dere komme kl 17:30 for å gjøre klart rommet, og gjestene kan komme kl 18:00.
Bursdagsrommene har plass til opp til ca 24 personer. På lasertag er det plass til maks 16 stk samtidig, så om man er flere må man deles i 2 puljer som spiller annenhver runde.


Priser:

Laserpakke nr 1: 2 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå).
Kr 200,- per deltaker. Ekstra runde kr 50,-
Minimumsbooking 6 stk

Laserpakke nr 2: 3 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 3 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå).
Kr 250,- per deltaker.
Minimumsbooking 6 stk

På vårt online bookingsystem kan du se ledige datoer og booke direkte:


Praktisk info:
Vi har 2 bursdagsrom hos oss, og derfor også ofte 2 bursdager som går parallellt. Vi booker alltid slik at det er 30 minutter forskyvning på disse, slik at gjennomføringen skal gå best mulig. Ved booking med bursdagsrom kan dere komme 30 minutter før booket tid for å gjøre klart rommet om ønskelig, samt at dere har 30 minutter etter for rydding etc. Dvs, har du booket kl 18:00, kan dere komme kl 17:30 for å gjøre klart, og så kommer gjestene kl 18.
For å få til en best mulig gjennomføring for alle, ønsker vi at man starter med sin første runde i starten av feiringen, ca 5-10 minutter etter starten av bursdagen. Så kan man servere mat/kaker etter det. På den måten unngår vi at det blir kø og ventetid, og i verste fall forsinkelser.
Så en typisk tidsplan for en Laserbursdag vil være:

Runde nr 1
Servere mat/drikke
Runde nr 2
Kake / godteri.

Mens barna er inne og spiller Lasertag, er det god anledning for de voksne å slappe av med en kopp kaffe og se på at barna spiller på overvåkningskameraene vi har i laserhallen.

Poletter
Det er mulig å kjøpe poletter til kr 10,- per stk (minimumskjøp 10 stk) som fungerer på alle spillemaskinene våre. Dette gir halv pris i forhold til å legge på mynt.

Fat, kopper etc
Vi har ikke mulighet til å ha fat, kopper etc, da vi ikke har et godkjent storkjøkken til oppvask etc. Derfor må dere ta med dere engangsfat og -kopper om dere skal servere mat og drikke.

Kjøkkenkrok
Kun rom nr 1 har kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr og platetopp, samt microbølgeovn. Her er ingen kjeler, av samme grunn som fat og kopper, så om man ønsker å koke pølser, må man ta med seg kjele selv. Det er ikke induksjonstopp.
Rom 2 har kun kjøleskap.

UV-Sminke
Vi selger UV-sminke både Leppestift, tegnestift, flytende og for håret i mange forskjellige farger. Disse lyser opp av UV-lyset i Laserhallen og på begge bursdagsrommene og ser veldig stilig ut. Disse koster fra kr 50,- per stift/pakke.

Engangstattoveringer
Vi kan lage sorte engangstattoveringer med ønsket tekst til kr 200,- for tattoveringer nok til alle gjestene. F.eks "Olas Actionbursdag" eller hva dere vil. Må bestilles minst 2 dager i forveien via mail til post@bodoaction.no

Alkohol
Ved booking av lukket lag på ett av våre bursdagsrom for voksenbursdag, utdrikningslag, lønningspils etc, er medbrakt alkohol tillatt, så lenge enkle regler følges:
- Alkoholen må til enhver tid holdes inne på bursdagsrommet, og kan ikke tas ut i fellesområder.
- Det utøves måtehold, dvs ingen må bli overstadig beruset. Er noen for beruset kan de bli nektet å delta på aktivieter og i verste fall bortvises fra lokalene.
- Det kan ikke inviteres inn andre gjester fra lokalene våre til deres lukkede lag.
- Den som booker rommet er ansvarlig for evt skader forårsaket av gjester.
Bodøsjøveien 50
8013 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Back to content