Bursdag - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Bursdagsfeiring i ActionHallen


En bursdagsfeiring hos Bodø ActionHall er skøy, morsom og full av Action!
(Også for voksne - medbrakt voksenbrus er tillatt, se regler lenger ned!)
Av erfaring ser vi at bursdagsfeiring for barn fungerer best for barn fra 8 år og opp.
Ved booking på hverdager har vi et minimumsantall ved booking med oppholdsrom på 6 personer. I helgene er minimumsantall 10 personer.
Det er mulig å booke med mindre grupper, men det må minimum betales for minimumsantallet for dagen du har booket.
Det er selvsagt mulig for mindre grupper å bestille kun spilling og evt spise på et av Bodø Sentrums mange pizza- eller burger-restauranter. Ta i så fall kontakt via kontaktskjemaet vårt for å booke.

Ved booking av våre vanlige bursdagspakker med f.eks lasertag har man 2 bursdagsfeiring på bursdagsrommet, men de som arrangerer har rommet tilgjengelig 30 minutter før og 30 minutter etter selve feiringen for klargjøring og opprydding. Dvs, at om du booker kl 18:00 - 20:00, kan dere komme kl 17:30 for å gjøre klart rommet, og gjestene kan komme kl 18:00.
Bursdagsrom 1 har plass til opp til 30 personer, mens rom 2 har plass til 20. På lasertag er det plass til maks 19 stk samtidig, så om man er flere må man deles i 2 puljer som spiller annenhver runde. Det er veldig viktig at dere oppgir i bookingen om dere blir fler enn 19 så vi holder av nok tid til dere.
OBS!
Ifb Covid-19: Vi følger den til enhver tids gjeldende regler ift kohorter, gruppestørrelser etc som anbefalt fra FHI. Dvs om barn er del av samme kohort, kan de fint feire sammen hos oss, og være like store grupper som FHI anbefaler til enhver tid. F.eks samme skoleklasse er en kohort og kan trygt feire sammen. Vi oppfordrer til at man holder bursdagen så mye som mulig inne på bursdagsrommet, så man ikke har unødvendig mange personer i lobbyen og ellers i lokalene, og at alle benytter håndesinfeksjons-stasjonene vi har plassert ut flittig.
Priser:

Laserpakke nr 1: 2 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå).
Kr 200,- per deltaker. Ekstra runde kr 50,-
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking  Fredager, Lørdager og Søndager: 10 stk

Laserpakke nr 2: 3 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå).
Kr 250,- per deltaker.
Minimumsbooking hverdager (mandag til og med torsdag) 6 stk
Minimumsbooking Søndager: 10 stk
På fredager og lørdager er det ikke mulig å forhåndsbooke 3 runder, men det kan forespørres på dagen om det er tid.

På vårt online bookingsystem kan du se ledige datoer og booke direkte:
Det betales et depositum på kr 500,-ved booking med oppholdsrom, som trekkes fra i kassen ved betaling etter bursdagen.


Praktisk info:
Vi har 2 bursdagsrom hos oss, og derfor også ofte 2 bursdager som går parallellt. Vi booker alltid slik at det er 30 minutter forskyvning på disse, slik at gjennomføringen skal gå best mulig. Ved booking med bursdagsrom kan dere komme 30 minutter før booket tid for å gjøre klart rommet om ønskelig, samt at dere har 30 minutter etter for rydding etc. Dvs, har du booket kl 18:00, kan dere komme kl 17:30 for å gjøre klart, og så kommer gjestene kl 18.
For å få til en best mulig gjennomføring for alle, ønsker vi at man starter med sin første runde i starten av feiringen, ca 5-10 minutter etter starten av bursdagen. Så kan man servere mat/kaker etter det. På den måten unngår vi at det blir kø og ventetid, og i verste fall forsinkelser.
Så en typisk tidsplan for en Laserbursdag vil være:

Runde nr 1 ca 5-10 minutter etter start på bursdagen.
Servere mat/drikke
Runde nr 2 ca 1 time etter bursdagens start.
Kake / godteri.
Dere vil få nærmere beskjed om mer eksakte tider når dere ankommer.
I noen få tilfeller vil vi måtte avvike litt fra normal-tider, men dere vil i så fall få beskjed og vi vil hjelpe til med å omorganisere om behov.

Mens barna er inne og spiller Lasertag, er det god anledning for de voksne å slappe av med en kopp kaffe og se på at barna spiller på overvåkningskameraene vi har i laserhallen.
Det kan være en tanke å ha en liten lek i bakhånd til mellom rundene. Vi ser at noen grupper av barn er veldig raskt ferdig med å spise og blir kanskje rastløse mellom Lasertag-rundene.
Da er det mulig å enten kjøpe poletter til spillemaskinene i arkaden, Leie Lasertass-skyting (se under), eller finne på en lek, som f.eks stolleken, flasketuten peker på osv inne på rommet.

Hva er inne på rommene?
Begge rommene våre har hvert sitt lite kjøleskap, discolys og bluetooth-høytaler med knallgod lyd, i tillegg til bord og stoler, samt knagger til å henge fra seg jakker på.
SLUSH
Vi selger det vi selv mener er Bodøs beste slush, som er laget av ekte bær/råvarer, uten kunstige fargestoffer. Vi har 3 smaker; Cola, Grønt Eple og Blåbær.
Til barnebursdager hos oss gir vi rabatt på slush ved kjøp til alle i bursdagen. Normalpris er kr 30/stk, men ved barnebursdag får dere slush til kr 20,- per stk om det kjøpes til alle i bursdagen.
Minimumsbooking
Pga kostnader til drift og vedlikehold av bursdagsrommetne er vi nødt til å ha et minimumsantall ved booking med rom. Det er selvfølgelig mulig å booke for mindre grupper enn minimumsantallet, men det må likevel betales for minimumsantallet, som på hverdager er 6 stk, mens det på lørdag og søndag er minimum 10 personer.
Minispill - Lasertass-skyting
Vi har laget et lite mini-spill som kan leies inn på bursdagsrommet for kr 200,- som barna kan underholde seg med mellom Lasertag-rundene. Spillet består i et mål med 6 Lasertasser og 2 nerf-pistoler. 3 av lasertassene er på grønn side, og 3 på oransje side. Formålet er at man for eksempel deler gruppen i 2 lag som konkurrerer om hvilket lag som først klarer å skyte ned sine lasertasser. Hver spiller får ett skudd før det er neste spiller sin tur. Slik fortsetter man til alle 3 lasertassene på sin side er skutt ned. Dette spillet styrer dere selv, og det krever at en voksen holder oppsyn og passer på utstyret.
Poletter
Det er mulig å kjøpe poletter til kr 10,- per stk (minimumskjøp 10 stk) som fungerer på alle spillemaskinene våre. Dette gir halv pris i forhold til å legge på mynt.
Fat, kopper etc
Vi har ikke mulighet til å ha fat, kopper etc, da vi ikke har et godkjent storkjøkken til oppvask etc. Derfor må dere ta med dere engangsfat og -kopper om dere skal servere mat og drikke.
Kjøkkenkrok
Vi har et felles kjøkken for begge bursdagsrommene. På dette er det to stekovner med varmluft, slik at man kan steke pizza eller annet som kan stekes i en stekovn. Det er dessverre ikke koketopp eller andre muligheter for koking av pølser e.l.
Vi har pizzafat til å servere pizzaen på.
Kapasitet
På bursdagsrommene er det plass til 30 eller 20 personer. I Lasertaghallen er det plass til maks 19 samtidig, så om dere er flere enn det må vi dele dere i 2 puljer som spiller om hverandre. Alle får likevel spilt sine 2 eller 3 runder, det må bare gjennomføres i flere omganger.
Ifb Covid-19: Vi kan ha maksimalt 15 personer inne på Lasertag samtidig. På bursdagsrom 1 kan man være opptil 20 personer for å holde 1m avstand, mens på rom 2 maksimalt 15 personer.
UV-Sminke
Vi selger UV-sminke i mange forskjellige farger. Disse lyser opp av UV-lyset i Laserhallen, korridorene og på begge bursdagsrommene og ser veldig stilig ut. Disse koster fra kr 50,- per stift/pakke. Vi har også en multipack med 6 farger, pensel, lita UV-lykt og svamp til kr 250,-
Alkohol
Ved booking av lukket lag på ett av våre bursdagsrom for voksenbursdag, utdrikningslag, lønningspils etc, er medbrakt alkohol tillatt, så lenge enkle regler følges:
- Alkoholen må til enhver tid holdes inne på bursdagsrommet, og kan ikke tas ut i fellesområder.
- Det utøves måtehold, dvs ingen må bli overstadig beruset. Er noen for beruset kan de bli nektet å delta på aktivieter og i verste fall bortvises fra lokalene.
- Det kan ikke inviteres inn andre gjester fra lokalene våre til deres lukkede lag.
- Den som booker rommet er ansvarlig for evt skader forårsaket av gjester.

Avbestilling/endring
Avbestilling eller endring av dato på booking med oppholdsrom må gjøres senest en uke før booket tidspunkt. Avbestilling eller endring av dato kortere enn 1 uke medfører gebyr på kr 500,-
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet