Vi flytter - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Go to content
Bodø Actionhall skal i løpet av vinteren/våren 2019 flytte hele anlegget til Storgata 8 (Fram-gården).
Der skal vi flytte inn i helt nybygde lokaler i 3. etasje, og planlegger der en større Laserarena på 300m2, 3 eller 4 nye escaperooms, arkademaskiner, Virtual Reality, bursdags/konferanserom og annen moro.
På denne siden vil vi komme med oppdateringer på bygge- og flytte-prosessen når vi har noe nytt å meddele.
Vi kommer til å holde åpent i Bodøsjøveien 50 helt til dagen vi er klare for å åpne i Storgata. Informasjon om når vi flytter etc kommer her så snart vi vet, og vi kommer til å oppdatere adresseinfo etc når vi flytter.
Foreløpig estimat på flytting er i løpet av April 2019, og vil holder åpent i Bodøsjøen helt til dagen vi åpner i sentrum. Vi planlegger å ikke ha noe nedetid, men flytte på én dag.
Når vi har flyttet hele senteret til Storgata 8, vurderer vi å gjøre om lokalene i Bodøsjøen til 560m2 med Reball til leiekontrakten vår løper ut 31.12.2019.
Vi kommer til å bygge nye konferanse/bursdagsrom, og et lite felles kjøkken for disse for bruk ved bursdagsfeiringer, utdrikningslag etc.
Den nye konferanserommene kommer til å være godt rustet med prosjektør, lydanlegg, bord, stoler mm, og vil slik kunne brukes til både bursdager, utdrikningslag, konferanser, møter, firmafester osv.

Vi har bestilt noen nye arkademaskiner - en Superbikes 2 Twin, motorsykkelspill for opp til 2 personer, og et Rambo Deluxe skytespill for opp til 2 personer og en Crazy Lights 2 player-maskin.

Lokalene blir selvsagt tilrettelagt for bevegelseshemmede med ramper, brede åpninger og HC-toalett. Det er allerede heis opp til lokalene fra bakkenivå.

Bodøsjøveien 50
8013 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Back to content