The Barcade - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
The Barcade - Chill Zone - DELVIS ÅPEN!
MIDLERTIDIGE ÅPNINGSTIDER SOM FØLGE AV RESTRIKSJONER IFB COVID-19:

FREDAGER kl 20:00 - 24:00
LØRDAGER kl 20:00 - 24:00

I en stund fremover vil det kun være selve baren og sitteplasser som er tilgjengelig, da det er krav om bordservering. Vi holder da åpent slik at man kan ta seg en pit-stop i minigolf-spillingen. Dermed har vi ei dør åpen inn til minigolfarenaen, der det er ganske høy musikk, som kræsjer med brettspillkonseptet. På grunn av dette utsetter vi brettspill-biten til senere, når kravet om bordservering heves.

Når restriksjonene neste gang endres slik at krav om bordservering heves og vi kan holde åpent til 02:00, vil The Barcades brettspillbar-konsept startes opp igjen med brettspillmuligheter fra 18-24. Etter kl 24 åpner vi døren til minigolfarenaen frem til vi stenger kl 02:00.

OBS! 20 års aldersgrense!
-----------------------------------------------------------


Vår lille bar, "The Barcade -  Chill Zone" i  våre lokaler, er en trivelig liten brettspill-bar, hvor man kan slappe av med venner i god stemning og spille et av våre mange, kule brettspill. (Eller bare ha det koselig uten brettspill selvfølgelig).
Vi har fått bevilling for øl og vin, stemningen i lokalet er dempet og god, og alt ligger til rette for en trivelig kveld.

Åpningstider foreløpig er kun ved bestemte dager og tider (se nedenfor), men når skjenkerestriksjonene er hevet kommer vi til å holde åpent fredager og lørdager kl 18:00 - 00:00 (02:00 når korona-restriksjonene heves).

Vi har et flott lite utvalg av drikke og snacks. Se vår meny her.

Aldersgrense 20 år.


Baren vår er veldig liten med begrensede plasser, derfor håper vi på forståelse for at vi må ha kjøpeplikt for våre kunder for at man skal kunne benytte seg av bordene i baren. Vi har et utvalg av Øl, Vin, Alkoholfri Øl, brus og energidrikker, samt litt snacks å tilby.
Ifølge restriskjonene ifb Covid-19 er det nå kun tillatt med bordservering, så en kan kun kjøpe alkohol om man sitter ved bord.

20 års aldersgrense ved alle bord.

Book bord for brettspill  i bookingsystemet under. Vi har kun 4 bord i selve baren tilgjengelig for å holde 1 meter avstand. Man booker for 3 timer, som vi tenker er passende tid til brettspill og triveligheter.
Vi tar også imot drop-in om det er ledige bord.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet