Studentkveld - Bodø Actionhall

Gå til innhold
StudentKveld 08.11.2023!
Onsdag 08.11 prøver vi ut å arrangere StudentKveld hos oss, med snille student-priser og varierte aktivteter.

I et område har vi Cup Pong, samt to forskjellige VR-aktiviteter der flere kan delta samtidig, samtidig som vi har Lasertag til rabatterte priser, samt mulighet for Escaperoom med studentrabatt. Man kan kjøpe inngang til det man ønsker å delta på.

Vi satset på at dette blir en knall kveld for Bodøs studenter, og om det blir suksess vil vi arrangere flere slike kvelder, med forskjellige aktiviteter.

Litt mer info om aktivietene:

Cup Pong
Også kjent som Beer Pong er det morsomt spill for 2 eller 4 spillere, der det er om å gjøre å treffe motstanderens kopper med Ping-pong-ball, for å få motstanderens kopper ut av spill. Vi setter opp 3 bord, slik at opp til 12 kan spille samtidig.

VR-spill
Vi arrangerer med to forskjellige VR-titler, men felles for begge er at én person har på seg VR-briller og spiller enten med eller mot resten;
I det ene spillet, Acron, er personen med VR-briller et tre, som skal beskytte nøttene sine mot opp til 8 spillere på sine mobiltelefoner, som er Ekorn som skal forsøke å stjele nøttene. Et veldig morsomt spill, der man bytter på hvem som er treet.
I det andre, Keep Talking and Nobody Explodes, samarbeider alle. Personen med VR-briller ser en bombe foran seg, og må forklare de forskjellige delene av denne til resten av laget på opp til ca 5 personer, som har en manual som hjelper dem til å forstå hvordan bomben skal deaktiveres før tiden går ut. Kommunikasjon og samarbeid er nøkkelen for å lykkes! Også her veksler man på hvem som har VR-brillene, og rundene varer normal i 3-5 minutter.

Lasertag
For de som ikke er kjent med Lasertag, er det et Laser-skyte spill, der spillerne får på seg vest med sensorer og en laserpistol, og så er det om å gjøre å skyte motstanderene mest mulig i løpet av 15 minutter på vår 300m2 arena.

Escaperoom
Vi har 4 forskjellige escaperooms. Alle med forskjellig tema og vanskelighetsgrad. Du kan lese om våre forskjellige rom i linken under.
Ved booking, bruk følgende kode for å få 15% studentrabatt: StudentKveld23

Billetter/inngang
Du kan enten forhåndsbooke eller møte opp på dagen. Men ved forhåndsbooking får man også 5 poletter til spillemaskinene våre inkludert i prisen.
Prisliste:
Fri deltakelse på de to VR-spillene og Cup pong, kr 150,- per deltaker.
Fri deltakelse på de to VR-spillene og Cup pong, samt 1 runde Lasertag, kr 200,- per deltaker.
Fri deltakelse på de to VR-spillene og Cup pong, samt 2 runder Lasertag, kr 250,- per deltaker.
2 runder Lasertag kr 150,- per deltaker

Det er såklart ellers 15% studentrabatt på alle andre aktiviteter, som VR Racing, Interaktiv Minigolf osv. (rabatten kan ikke brukes på bilettprisen til arrangementet, da rabatt allerede er trukket fra der).

Booking kan gjøres i bookingsystemet under.
Tilbake til innholdet