Reball - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Gå til innhold
Reball på den midlertidige arenaen i Bodøsjøen
Vi har gjort om våre gamle lokaler i Bodøsjøveien 50 til en 560m2 reballarena som kun kommer til åvære i drift til og med 15.12.2019.
Her åpner vi kun ved forhåndsbooking, men kommer kanskje til å ha en og annen "åpen hall"-dag.
Siden vi kun åpner ved booking er det minimumsbooking på 6 personer for at vi skal kunne ta imot dere, og ved forespørsler kortere enn 48 timer før kan vi ikke garantere at vi klarer å få tak i personale. Vi tar i så fall kontakt snarlig etter booking.
Det er også mulig å booke for bursdagsfeiring med oppholdsrom med plass til opp til 25 personer.

Book ved å bruke vårt bookingsystem nederst på denne siden, evt ring oss på tlf 40215050.

Priser:
1 time: kr 350,- per person
1,5 timer: kr 450,- per person
2 timer 550,- per person.

VI TAR KUN IMOT BETALING MED KORT - IKKE KONTANT.
Dette fordi det er en midlertidig lokasjon og vi kun har ei mobil kasseløsning.

Hva er Reball?
Kort fortalt er Reball det samme som Paintball, bare at malingskulene er byttet ut med gjenbrukbare gummikuler.
Man spiller innendørs, og målet er å skyte motstanderne og unngå å bli skutt selv. Når man er truffet én gang er man "død".
Ballen kommer ut av markøren ("geværet") med en hastighet på 220 fot per sekund, så det kjennes godt når man blir truffet.
Vi har selvsagt masker for beskyttelse av øyne etc.

Hvilke klær bør man ha?
Sko med godt grep anbefales.
Klær - løse, halvtykke klær. F.eks Joggebukse og hettegenser. Har du tilgang på polstrete klær, er det absolutt å anbefale.
Vi har masker, hansker og halsbeskyttere (inkludert i prisen). Maske er obligatorisk ved spilling, og er aldri tillatt å ta av under spill.

Hvordan spiller man?
Deathmatch / Team Deathmatch - Er man truffet én gang, så er man ute av spillet til kampen er over. Så snart alle  på det ene laget er "døde" har det andre laget vunnet. Om man spiller free-for-all (alle mot alle) er kampen over når kun én er igjen.

Capture the flag - Hver base har et flagg som motstanderne skal forsøke å stjele. Blir man truffet mens man bærer på motstanderflagget skal dette slippes på bakken der man står. Laget som eier flagget kan plukke det opp og ta det med til basen sin igjen. Om man klarer å ta med fiendens flagg tilbake til sin egen base har man vunnet, og runden er da over.  
Her kan man enten blande med Deathmatch, slik at om man er truffet, så er man ute, eller man kan spille med Respawn, som vil si at om man er truffet kan man bli "i live" igjen ved å gå tilbake til basen sin og holde på den i f.eks 5 sekunder.

Last man standing - som navnet sier, sistemann som er i live vinner. Alle mot alle til en gjenstår. Passer best for mindre grupper. Man starter på fastsatte steder på banen og starter når sirenen hyler.

Vi vil forsøke å lage flere spillemoduser etter hvert.
Man kan selvfølgelig spille akkurat slik man vil om alle er enige om det.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet