Professorens Formel - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Gå til innhold
Professorens Formel - Escape Room
DETTE ROMMET ER NÅ STENGT. DE NYE ROMMENE VÅRE VIL VÆRE KLARE I LØPET AV JUNI 2019.

In english - click here!

Booking nederst på siden - klikk her for å gå direkte til booking.

Professor Sigurd Martingsen har funnet opp en formel for uendelig energi, noe olje-synidkatet OilStat liker dårlig, da den vil få oljeprisen til å stupe. De vil ha tak i formelen og bruke den til egen vinning.
Professoren har forsvunnet, men han har sikret formelen så den ikke skal falle i feile hender; om noen går inn i huset hans starter det en automatisk nedtelling til selvdestruering av formelen etter 60 minutter. Han har også lagt inn sikringer som gjør at dersom noen forsøker å bryte seg inn, vil formelen selvdestruere umiddelbart.
Steg 2 i planen hans er at dersom han skulle forsvinne, vil dere bli tilkallet for å sikre formelen fra OilStat. Han stoler på at dere er smarte nok til å løse hindringene han har lagt for at feil personer ikke skal få tak i formelen.


Konseptet:
Dere blir sluppet inn på et rom i 60 minutter, med en oppgave som må løses før 60 minutter er gått!
Ved å løse en rekke utfordringer, knekke koder og finne de skjulte elementene vil dere til slutt (forhåpentligvis) finne løsningne før tiden er gått ut.
Her gjelder det å være smart, snartenkt og løsningsorientert. Et godt samarbeid vil få dere langt.
Klarer dere utfordringen?

Utfordringen er for minumum 2 og maksimalt 5 personer. (5 er absolutt maksimalt)
Aldersgrense 12 år. Mellom 12 og 16 med voksen.
Priser per person:
2 personer: kr 300,- per person
3 personer: kr 280,- per person
4 personer: kr 265,- per person
5 personer: kr 250,- per person

Praktisk info:
Møt opp minst 10 minutter før booket tid!
Escaperoomet må i utgangspunktet bookes minst en dag i forveien - bruk bookingsystemet på hjemmesiden vår. I helgene er det større muligheter for å kunne booke samme dag, så fremst det er ledig. Ta isåfall kontakt på telefon 40215050.
Rommet har "panikk-knapp" som åpner døren umiddelbart dersom dere har behov for å komme ut.
De ansatte følger med dere på kamera og kan bidra med tips om dere står fast.
Tekninske hjelpemidler og kamera er ikke tillatt inne på escaperommet. Vi har skap dere kan låse inn mobiltelefoner osv i.
Berusede personer vil ikke få adgang til escaperoomet.
Vi har kun ett rom per nå, men håper å snart få laget oss plass til flere rom slik at større grupper kan spille paralellt.
Det er absolutt maksimalt antall 5 stk på escaperoomet samtidig, vi slipper aldri inn fler. Dette pga størrelsen på rommet og antall utfordringer. Det eneste unntaket vil være om én voksen skal følge og holde oppsyn med en gruppe på 5 stk under 16 år.

BOOK DIREKTE I SKJEMAET UNDER
OBS! Systemet stopper automatisk bookinger som gjøres mindre enn 24 timer før. Dvs at dersom du ønsker å booke til kl 19:00 i morgen, må du ha fullført bookingen før kl 19:00 i dag, ellers vil systemet ikke la deg booke. Ønsker du å booke mindre enn 24 timer frem, ta kontakt med oss på telefon 40215050.
Du vil automatisk motta både SMS og email når du har booket hos oss. Hvis du ikke har mottatt dette innen 5 minutter etter booking, er din booking mest sannsynlig ikke registrert. Ta i så fall kontakt med oss på telefon 40215050.
Booking må senest avbestilles 48 timer før oppsatt tid. Dette er fordi vi henter inn en ekstra ansatt kun for å ta imot gjester på escaperoomet. Ved manglende oppmøte vil du bli fakturert kr 200,- i avlysningsgebyr.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet