Paintballutleie - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Paintball (utendørs)

Vi leier ut paintballmarkører med maske, ball og luft i Bodø. Moro i for eksempel utdrikningslag, for vennegjenger, teambuilding/kick off med jobben osv.
Vi har 20 markører til utleie.
Vi har ingen egen utendørs paintballbane enda, og leier kun ut utstyret du trenger, så finner dere egnet sted å spille selv. I Norge er det tillatt å spille i utmark/skoger, sålenge man ikke er til skade, sjenanse eller fare for andre, og man rydder opp etter seg.

Priser (inkluderer 500 ball, maske og luft): 400,- per markørsett for ett døgns leie.  

500 ekstra ball: 150,-
Leie av fyllestasjon for fylling av mer luft: 150,-
Kun fylling av luft på egen paintballtank: 30,-
Fylling av luft på egne paintballtanker  ved 5 eller fler 20,- / tank.
Fylling av egen dykketank: 100,-

Normalt sett vil en tank med luft holde til ca 500 ball, så dersom dere planlegger å spille mye vil det være lurt å ha en ekstra fyllestasjon.
Aldersgrense for leie er 18 år.  
Ballene vi bruker er biologisk nedbrytbare og inneholder ingen stoffer som er farlige for dyr eller natur. Malingen forsvinner som regel etter neste regnskyll.
Ball som ikke er sprukket bruker et par uker på å brytes ned, avhengig av vær.

Book i bookingsystemet under.
I første steg velger du antall sett du ønsker å booke, så velg dato og klokkeslett du ønsker å hente utstyret hos oss på. Tilbakelevering er 24 timer etter valgt tid.
OBS! Paintballutstyr må være booket minst 24 timer før, for at vi kan garantere at vi kan ha utsyret klart i tide. Vi forbeholder oss retten til å kontakte deg og endre bookingen dersom det er for kort frist til at vi kan ha utstyret klart.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet