Klasse / organisasjon / klubb - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Klassefest med action? Klubbkveld for laget?
Samle håndballaget, fotballaget, sjakk-klubben, foreningen eller annen gruppering hos oss, for en sosial kveld med aktiviteter og hygge.
Vi har oppholdsrom hvor dere kan servere medbrakt mat og drikke, få levert pizza e.l. og aktiviteter dere kan ha det skøy med.

Eksempelvis en pakke med oppholdsrom i 2 timer og 2 runder Lasertag koster kr 200,- per deltaker. Da har dere god til å spise, ha en faglig del, egne leker e.l. mellom Lasertag-rundene.
Minimumsbooking med oppholdsrom er 6 personer på hverdager og 10 personer på lørdag og søndag. For gruppebookinger med oppholdsrom må det betales for alle, selv om ikke alle velger å spille Laertag. Unntak er foreldre og trenere som arrangerer for fotball-lag, klubber etc, som ikke trengs å betales for.

Om dere er en stor gruppe, kan det være en tanke å dele seg opp litt, så kanskje ha halvparten på Escaperoom mens den andre parten spiller Lasertag, så bytte. Det kan være 2 grupper på opp til 6 personer på Escaperoomene samtidig, mens resten spiller 2 runder Lasertag. Så bytter de etter en times tid. Ta kontakt for tilbud for deres gruppe.


Vi vil etter hvert ha flere aktiviteter for større grupper som vi vil sy sammen til pakker.

Book direkte i systemet under. Du vil kun få opp ledige tider for rommet du velger i første steg, så om det ikke er ledig datoen du ønsker, gå tilbake og velg det andre rommet.

Avbestilling eller endring av dato på booking med oppholdsrom må gjøres senest en uke før booket tidspunkt. Avbestilling eller endring av dato kortere enn 1 uke medfører gebyr på kr 500,-
Ved booking betales det et depositum på kr 500,- som trekkes fra i kassen ved betaling.
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet