Brettspill - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Bodø Actionhall
Gå til innhold
Racet Til Keiservarden
Salget har startet - se webshop nederst på siden. Vi starter utlevering i løpet av helgen 4-5 april 2020!

Vi har laget vårt eget brettspill, Racet Til Keiservarden.
Spillet er for 2-6 spillere fra ca 5 år og opp.

I spillet er man turister som har mellomlandet i Bodø, og ønsker å se mest mulig. Dere har fått med dere, via sosiale medier, at det viktigste for mange Bodøværinger er å dra opp til Keiservarden for å ta en selfie, så dere har selvsagt lyst til å oppleve noe genuint og lokalt mens dere er her.
Dere starter derfor et race for å se hvem som er raskest til Keiservarden for å ta selfien, og returnere til flyplassen. Underveis er det masse flott å oppleve ved Bodø, som både kan sinke farten ved at dere glemmer tiden mens dere ser på fine ting, eller at dere blir i så godt humør at dere blir lettere og raskere på foten.

Spillet er lett å lære og enkelt å følge for både liten og stor.
Spillet inneholder noen små deler.
Alle plast-deler er printet i PLA-plast, som er en plast laget av naturlige produkter, og inneholder ikke petroleum.

Spillet kan kjøpes under her, og vi kontakter deg for levering. Vi kan enten kjøre ut og lever på døren eller i postkasse i Bodø til og med Tvelandet og Løpsmark, eller det kan hentes hos oss dagtid etter avtale.

Betaling gjøres via PayPal, som er en internasjonal betalingstjeneste. Du kan enten betale i siste steg av webshopen, eller via link i ordrebekreftelsen du får tilsendt etter registrert bestilling.
Du kan betale med de fleste vanlige bankkort og kredittkort, og det er ikke påkrevd å ha eller opprette en PayPal-konto. Om du ikke får valget "betal med kort" på mobil, kan det hende du må bruke en PC. Vi opplever at på enkelte Apple-telefoner, får man av en eller annen grunn ikke valget "betal med kort".
Racet til Keiservarden
New Category
Racet til Keiservarden er et morsomt brettspill for opp til 6 spillere. Dere er turister som har landet på Bodø Lufthavn, og nå starter racet for å være den første som kommer seg opp på Keiservarden for å ta en selfie, før dere må forte dere tilbake til flyplassen for å rekke neste fly.
399.00 kr(Inkl. MVA)
Legg til
Storgata 8
8006 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Tilbake til innholdet