Booking - Bodø ActionHall

Lasertag
Virtual Reality
Escaperooms
mm
Go to content
Her kan du booke Bursdagsfeiring, utdrikningslag, escaperoom ihht standardpakker. Velg dato og tidspunkt i kalenderen. Får du ikke opp noe tidspunkt så er det mest sannsynligvis fordi det ikke er ledig, eller at du forsøker å booke mindre enn 24 timer før. I sistnevnte tilfelle må du kontakte oss per telefon for å booke. Booking med oppholdsrom/bursdagsrom har 1 ukes avbestillingsfrist, mens escaperoom har 48 timer avbestillingsfrist.
Ved booking med oppholdsrom velger du start-tidspunkt for arrangementet, altså når gjestene skal komme. Dere kan da komme 30 minutter før denne tiden for å gjøre klart om ønskelig, samt 30 minutter etter for opprydding etc.
Dvs - Har du f.eks booket kl 18:00 - 20:00 så kan dere komme kl 17:30 for å gjøre klart rommet, og gjestene kommer kl 18:00.

Ønsker du å booke kun Lasertag, Virtual Reality eller Paintball-utstyr, bruk kontaktskjemaet eller ring oss.

Bookingsystemet lastes inn under her - det kan ta noen sekunder før du ser det.
OBS! Vi planlegger flytting av senteret til Fram-gården (les mer her) i løpet av vinteren, men vet i skrivende stund ikke når flytting vil skje. Dersom flyttingen skulle påvirke din booking, vil vi selvfølgelig ta kontakt så snart vi vet helt sikkert om du blir påvirket. Vi vil prøve så godt vi kan å hedre alle bookinger på lik tid og måte i nye lokaler.
Bodøsjøveien 50
8013 Bodø
Bodø Actionhall AS
Orgnr 916 181 280
post@bodoaction.no
Tlf 40215050
Back to content