Arrangementer - Bodø ActionHall

Go to content

Main menu:

Arrangementer

Aktiviteter
FIRMAFEST - KICKOFF - KURS - TEAMBUILDING - AVDELINGSMØTE - UTDRIKNINGSLAG

Avdelingsmøter, budsjettplanlegging, kurs og annet kan være drøye møter å ha, så hvorfor ikke "sprite opp" med en runde lasertag i pausene?
Vi kan sy sammen arrangementer etter behov - være seg utdrikningslag, firmafest, teambuilding osv.
Vi har 2 konferanserom med sitteplasser til ca 20 på hvert, prosjektør og lydanlegg, hvor dere kan ha møter med faglig påfyll osv.
Når hodet er fullt og det er på tide med en pause, kan dere få utløp for energien med f.eks en runde lasertag, Virtual Reality, Escaperoom, airhockey eller andre aktiviteter.  
Vi har Sumodrakter og arrangerer flere småaktiviteter i hallen etter ønske.

Vi kan sette opp et opplegg til dere med samarbeidsoppgaver, konkurranser og reinspikka moro.  

Vi har minimumspakker fra kr 200,- per person, som f.eks:

Laserpakke: 2 runder lasertag og bruk av konferansesrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå).
Kr 200,- per deltaker

Standardpakken kan bookes direkte til ønsket dato og tidspunkt i vårt online bookingsystem her.
Ut over standardpakken kan vi lage et eget opplegg til dere ut fra behov og ønske, så det er bare å ta kontakt via kontaktskjemaet under.

I tillegg kan vi lage midlertidige tattoveringer med navn, et uttrykk etc, og trykke tekst/logo/symobler på T-skjorte/genser.
Tattoveringer med f.eks teksten "Kari skal gifte seg" koster kr 200,- for ca 20 tattoveringer. Teksten er valgfri.
Pris på klestrykk på forespørsel.
Begge deler må bestilles i forveien med egen henvendelse.

I tillegg til Lasertag, Virtual Reality og Escaperoom kan vi lage konkurranser i f.eks Bueskyting, Sumobryting, Fantomtegning, Blindeleding, Human Arcade, Taukrig, Virtual Reality Cherades og mye annet. Les mer om aktivitetene her.

Ta kontakt med oss ang deres behov, så lager vi et uforpliktende forslag til dere. Fint om dere har en formening om hvor mye tid dere har, hvor mange dere blir og evt budsjett, så er det enklere for oss å sy sammen et tilbud til dere.

Vi har ikke kjøkken, men vi har tilknyttet oss lokale cateringbedrifter som kan levere hos oss. Spør oss om meny og priser, uansett om det er snitter, koldtbord eller varmmat som ønskes. Brus, Kaffe og kioskvarer selger vi i kassen.

Kontakt oss på post@bodoaction.no, telefon 40215050 eller fyll ut skjemaet under.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu