Virtual Reality - Bodø ActionHall

Go to content

Main menu:

Virtual Reality

Aktiviteter
Virtual Reality

Tre inn i en annen virkelighet!

Virtual Reality tilbyr en opplevelse av en annen verden.
Du tar på deg brillene og kontrollene og beveger deg inn i en spillverden du kan fysisk bevege deg rundt i.
Dra til Mars, reis til en post-apokalyptisk verden full av Zombier, vær en pirat, sheriff eller forsøk å rømme fra en stengt bunkers.

Spillområdet er på 3x3 meter hvor du kan bevege deg rundt, og sensorene vil vite presist hvor du er og hva du gjør og overfører det i spillet.
Hvert av de 3 rommene har 50 forskjellige spill, fra Zombie-spill, til escaperoomspill, eventyrspill, sportsspill og mer.
Hvert rom har en skjerm som viser det spilleren ser, så de som venter på tur kan følge med på hva som skjer.

Aldersgrense fra ca 10 år. Under 12 år må man ha med en voksen.

Priser:
30 minutter - 150,-
60 minutter - 250,-

Det er også mulig å feire VR-bursdag for mindre grupper:
Kr 250,-  per deltaker om man er opp til 6 stk.
240,- per deltaker om man er 7 stk,
230,- per deltaker om man er 8 stk,
220,- per deltaker om man er 9 stk.
Spill vi anbefaler:

Arizona Sunshine - Et veldig bra laget zombie-spill, hvor man våkner i ørkenen og må dra på en lang reise gjennom Arizona for å komme seg i sikkerhet fra Zombiene som har tatt over verden. Her utforsker man mange områder, finner våpen og ammo under veis i bagasjerommet på biler, inni skap osv, mens man kjemper mot Zombiene som vandrer rundt omkring. Mulighet for 2 spillere sammen i story mode, og 3 personer sammen i horde-mode, der det gjelder å overleve så lenge som mulig mot horder av Zombier som kommer mot dere.
Merry Snowballs - Morsomt snøballkastespill for de minste. Snøballkrig med nabobarna, og etter hvert får man snøkanon og andre spesialiteter.

Sariento VR - Veldig tøft spill for de litt viderekomne. Her kan man løpe på veggene og stoppe tiden "matrix-style", mens man sloss mot onde roboter med sverd, pistol, uzi, maskingevær osv.

Island 359 - Du er en leiesoldat som er leid inn for å rydde Island 359 for dinosaurer. Du skal ut i jungelen for å jakte på Velociraptor, Triceratops, T-rex osv. Veldig realistisk spill der man finner ammo, våpen og health-packs rundt om, og kan lagre disse i ryggsekken din for senere bruk. Spillet har ingen ende, men varer til man returnerer til basen og får betalt for antall drepte dinosaurer.

The Brookhaven Experiment - Liker du creepy stemining er dette spillet for deg. Her er du sendt på oppdrag til en by hvor en masse eksperimenter har gått galt, og du må kjempe deg gjennom mørke korridorer og bygg forbi skumle monstere som er ute etter å ta deg.

Drunk or Dead - Zombie-skyter med en vri; Viruset som gjorde alle til Zombier påvirker kun edrue mennesker, så du må passe på å drikke og holde deg beruset til enhver tid for ikke å bli til Zombie selv, i tillegg til at du må skyte ned hordene av zombier som kommer for å ta deg.

Counter Fight - Du er en sushi-kokk og må lage mat til mer og mer krevende kunder. Enkelt, morsomt og innlevende spill.

Arcade Saga - Nydelig futuristisk grafikk. Her kan du utforde deg med bueskyting, en slags 3D-pong eller Airhockey i 3 dimensjoner. Lett å lære og veldig engasjerende. Faktisk god trim om man virkelig går all-in.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu