Teambuildingaktiviteter - Bodø ActionHall

Go to content

Main menu:

Teambuildingaktiviteter

Aktiviteter
Vi har noen artige teambuildingaktiviteter som passer for firma, utdrikningslag, vennegjenger og bursdager.

Blindeleding.
Deltakerene deles i lag på 3 stk (kan justeres om det ikke går opp ift antall deltakere). De har så tre forskjellige roller: Den Blinde skal lete etter kjegler som hver er verdt poeng i en labyrint. Disse skal hun/han levere én og én til Mottakeren som står ved inngangen til labyrinten med en sekk. Den blinde ledes av Blindelederen som kun kan lede den blinde ved hjelp av stemmen, og har ikke lov til å være fysisk borti den Blinde.
2 eller 3 lag konkurrerer samtidig i runder på 4 minutter, så rullerer man rollene slik at alle får prøvd seg som både Blind, Leder og Mottaker.

Virtual Reality Cherades
Vi har 3 Virtual Reality-Båser hos oss, og disse har hver sin skjerm hvor man kan se hva den som spiller ser. I VR Cherades skal den som har på seg brillene forsøke å tegne ord hun/han får fra oppgavekort i 3 Dimensjoner i en virtuel verden, og resten av laget skal da gjette hva vedkommende tegner fra hva de ser på skjermen. Hver runde varer i 4 minutter og laget med flest riktige vinner.
Det kan være 3 lag samtidig, og størrelse på gruppene kan være alt fra 2 til 5, men vi tror 3 eller 4 på hvert lag er optimalt.

Human Arcade
i Human Arcade er det 3 deltakere på banen samtidig; En er Pacman, mens de to andre er spøkelsene som Pacman skal fange. Hver gang et spøkelse fanges går den ut og et nytt spøkelse fra samme lag går inn. Hver runde varer i 2 minutter, så er det opp til Pacman å fange så mange som mulig for å sanke poeng til laget sitt.
Det som gjør dette både utfordrende og moro er at alle deltakerene har på seg briller som gjør at de kun ser banen fra et kamera i taket. Oppå brillene er det en stor Pacman eller Spøkelse, slik at man vil se seg selv som den figuren man er, og må manøvrere seg selv ovenfra. Banen har hindere man må gå rundt for å fange hverandre.

Sumobryting
Vi har 2 sumodrakter i voksen-størrelse og ei kampmatte på 4x4 meter. Denne setter vi opp som en arena hvor man går en mot en i 3 runder, og den med flest seiere vinner runden for laget sitt. Her kan man også "fribryte" om man ønsker det istedet for konkurranse.

Bueskyting
Vi har pil og bue med butte piler som man skyter på mål for å sanke poeng. Her lager vi utfordringen ut fra størrelse på gruppen.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu