Lasertag - Bodø ActionHall

Go to content

Main menu:

Lasertag

Aktiviteter
Laser-Tag
Laser-tag er et spennende og morsomt spill for alle i alderen 7 til 97.
Man får på seg en vest og en laserpistol, så begir man seg inn i labyrinten sammen med de andre spillerene.
Når spillet starter er det om å gjøre å skyte motstanderenes vester med laserpistolen, mens man passer på
å ikke bli truffet selv.
Her er det mange forskjellige måter å spille på; Alle mot alle, lag mot lag mm.
Så da er det klart for kamp mellom barna og de voksne, guttene mot jentene, de ansatte mot ledelsen eller hvilken som helst annen setting.
Det gjør ikke vondt å bli truffet, arenaen er mørk og full av røyk, stilige effekter og musikk som setter en spennende stemning i spillet.
Hver runde varer i 15 minutter. Husk å sette av tid til pauser mellom rundene, da man blir ganske sliten etter 15 minutter.

I arkaden har vi en sofakrok hvor man kan sitte dersom man venter på tur, har en pause eller bare er med for å se på - Der har vi nemlig en skjerm med live-streaming fra 4 overvåkningskamera inne i laser-arenaen, samt en skjerm som viser poengplasseringene til de som spiller.

Priser (per person):
1 runde LaserTag - 125,-
2 runder Lasertag - 200,-
Påfølgende runder 75,- per runde.
Bursdagsfeiring: kr 200,- per deltaker. Klikk her for mer informasjon.

Praktisk info:
Vi har 16 vester, så maksimalt antall samtidig spillere er 16. Er man flere deler vi i 2 puljer så spiller man annenhver runde.
Gravide kan fint spille lasertag, siden man selv kan styre aktivitetsnivået. Man bør dog gjøre de andre spillerene oppmerksom på at man er gravid, samt være ekstra påpasselig rundt krappe hjørner etc så man ikke kræsjer med andre i spillet.
Vi anbefaler aldersgrense fra ca 7 år, mest pga størrelsen på de minste vestene våre. Vi lar likevel barn under 7 få spille om ønskelig, og er behjelpelig med å prøve på vestene før man bestemmer seg om man vil prøve. Vi kan også skru ned volumet på musikken i hallen siden noen barn er mer følsomme til høye lyder enn andre. Prat med de ansatte så hjelper vi så godt vi kan.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu