Bursdag - Bodø ActionHall

Go to content

Main menu:

Bursdag

Aktiviteter
Bursdag

Feir din bursdag på Bodø ActionHall, og ha en dag hverken du eller gjestene dine kommer til å glemme med det første.
Vi har 2 bursdags/konferanserom med sitteplasser til ca 20 personer hver. Ved behov kan vi få inn flere stoler og bord om det lar seg gjøre ift andre bookinger. Begge rommene har diskolys som kan brukes om ønskelig.

Rom1 har musikkanlegg, prosjektør og lerret, samt en liten kjøkkenkrok, og bord og stoler til opptil 20 personer. I kjøkkenkroken er det komfyr og kokeplater, men ingen kaseroller, så det må man stille med selv om man f.eks skal koke pølser.

Rom2 har musikkanlegg, et lite kjøleskap og bord og stoler til 20 personer.

Her kan man spise, drikke og feire, og så kan vi sette sammen et opplegg for deg etter dine ønsker, med Laser-tag, Reball, Archery-tag eller andre aktiviteter.
Dere kan ta med og servere mat og drikke etter eget ønske.
Engangsservice må medtas, da vi ikke har noen fat eller kopper hos oss.

IKKE BARE FOR BARN!
Bursdagspakkene er like mye tilgjengelig for voksne som for barn, så hos oss kan du feire om du blir 9, 15, 32 eller 68!
For voksne har vi også mulighet til å tillate medbrakt "voksenbrus", så lenge man følger enkle regler i forhold til dette, og med et forbehold om et moderat inntak.

Våre faste bursdagspakker:

Laserpakke: 2 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå).
Kr 200,- per deltaker

Reballpakke: Bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå), og reball i tilsammen ca 1 time.
Kr 300,- per deltaker

ArcheryTag-pakke: Bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå), og ArcheryTag i tilsammen ca 1 time.
Kr 250,- per deltaker

NERF-Pakke: Bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå), og Nerf i tilsammen ca 1 time.
Kr 200,- per deltaker

I tillegg kan vi lage midlertidige tattoveringer med navn på bursdagsbarnet, og trykke tekst på T-skjorte/genser.
Tattoveringer med f.eks teksten "Olas bursdag" koster kr 200,- for nok tattoveringer til alle deltakerene. Teksten er valgfri.
Pris på klestrykk på forespørsel.
Begge deler må bestilles i forveien med egen henvendelse.
Det er også mulig å kjøpe poletter til spillemaskinene våre, som gir spilling til halv pris av normal pris. Minimumskjøp er 10 poletter (10 stk for 100,-).
Foosball-bord kan også brukes til kr 50,- for hele bursdagstiden.

På forespørsel kan selvfølgelig andre pakker skreddersyes. Ta i så fall kontakt.

Lurer du på hvordan en bursdag gjennomføres hos oss? Klikk her for generell informasjon om gjennomføringen.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu