Bursdag hos oss - Bodø ActionHall

Go to content

Main menu:

Bursdag hos oss

Aktiviteter
Bursdagsfeiring i ActionHallen

En bursdagsfeiring hos Bodø ActionHall er skøy, morsom og full av Action!

Ved booking av våre vanlige bursdagspakker med f.eks lasertag har man 2 timer bursdagsfeiring på bursdagsrommet, men de som arrangerer har rommet tilgjengelig 30 minutter før og 30 minutter etter selve feiringen for klargjøring og opprydding.


Praktisk info:
Vi har 2 bursdagsrom hos oss, og derfor også ofte 2 bursdager som går parallellt. Vi booker alltid slik at det er 30 minutter forskyvning på disse, slik at gjennomføringen skal gå best mulig.
For å få til en best mulig gjennomføring for alle, ønsker vi at man starter med sin første runde i starten av feiringen, ca 5-10 minutter etter starten av bursdagen. Så kan man servere mat/kaker etter det. På den måten unngår vi at det blir kø og ventetid, og i verste fall forsinkelser.
Så en typisk tidsplan for en Laserbursdag vil være:

Runde nr 1
Servere mat/drikke
Runde nr 2
Kake / godteri.

Mens barna er inne og spiller Lasertag, er det god anledning for de voksne å slappe av med en kopp kaffe og se på at barna spiller på overvåkningskameraene vi har i laserhallen.

Poletter
Det er mulig å kjøpe poletter til kr 10,- per stk (minimumskjøp 10 stk) som fungerer på alle spillemaskinene våre. Dette gir halv pris i forhold til å legge på mynt.

Fat, kopper etc
Vi har ikke mulighet til å ha fat, kopper etc, da vi ikke har et godkjent storkjøkken til oppvask etc. Derfor må dere ta med dere engangsfat og -kopper om dere skal servere mat og drikke.

Kjøkkenkrok
Kun rom nr 1 har kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr og platetopp, samt microbølgeovn. Her er ingen kjeler, av samme grunn som fat og kopper, så om man ønsker å koke pølser, må man ta med seg kjele selv. Det er ikke induksjonstopp.
Rom 2 har kun kjøleskap.

UV-Sminke
Vi selger UV-sminke både Leppestift, tegnestift, flytende og for håret i mange forskjellige farger. Disse lyser opp av UV-lyset i Laserhallen og på begge bursdagsrommene og ser veldig stilig ut. Disse koster fra kr 45,- per stift/pakke.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu