Arrangementer - Bodø ActionHall

Go to content

Main menu:

Arrangementer

Aktiviteter
FIRMAFEST - KICKOFF - KURS - TEAMBUILDING - AVDELINGSMØTE - UTDRIKNINGSLAG

Avdelingsmøter, budsjettplanlegging, kurs og annet kan være drøye møter å ha, så hvorfor ikke "sprite opp" med en runde lasertag i pausene?
Vi kan sy sammen arrangementer etter behov - være seg utdrikningslag, firmafest, teambuilding osv.
Vi har 2 konferanserom, der det ene har sitteplasser til 20, prosjektør og lydanlegg, hvor dere kan ha møter med faglig påfyll osv.
Når hodet er fullt og det er på tide med en pause, kan dere få utløp for energien med f.eks en runde lasertag, reball, airhockey eller andre aktiviteter.  
Vi har Sumodrakter og arrangerer flere småaktiviteter i hallen etter ønske.

Vi kan sette opp et opplegg til dere med samarbeidsoppgaver, konkurranser og reinspikka moro.  

Eksempler på pakker som kan bookes:

Laserpakke: 2 runder lasertag og bruk av bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå).
Kr 200,- per deltaker

Reballpakke: Bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå), og reball i tilsammen ca 1 time.
Kr 300,- per deltaker

ArcheryTag-pakke: Bursdagsrommet i 2 timer (+0,5 time til klargjøring før, og 0,5 time til opprydding etterpå), og ArcheryTag i tilsammen ca 1 time.
Kr 250,- per deltaker

Standardpakkene kan bookes direkte til ønsket dato og tidspunkt i vårt online bookingsystem her.

I tillegg kan vi lage midlertidige tattoveringer med navn på brura, et uttrykk etc, og trykke tekst på T-skjorte/genser.
Tattoveringer med f.eks teksten "Kari skal gifte seg" koster kr 200,- for nok tattoveringer til alle deltakerene. Teksten er valgfri.
Pris på klestrykk på forespørsel.
Begge deler må bestilles i forveien med egen henvendelse.

I tillegg til Lasertag, Archery Tag og Reball kan vi lage konkurranser i f.eks ThunderDome med RC-biler, Sniperskudd, Sumobryting, Papirflykonkuranse, Fantomtegning, Lede den Blinde, Taukrig og mye annet.

Ta kontakt med oss ang deres behov, så lager vi et uforpliktende forslag til dere. Fint om dere har en formening om hvor mye tid dere har, hvor mange dere blir og evt budsjett, så er det enklere for oss å sy sammen et tilbud til dere.

Vi har ingen matservering selv, men det er fint mulig å bestille mat levert her hos oss.

Kontakt oss på post@bodoaction.no, telefon 40215050 eller fyll ut skjemaet under.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu